Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 38 / / 0
leki bez recki, hasz wszędzie
Uwaga! Użytkownik Malowniczy Krajobraz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 356 / 7 / 3
Nieprzeczytany post autor: onaJegoMac »
Malowniczy Krajobraz pisze:
leki bez recki, hasz wszędzie
jakie leki? są jakieś z kodą?
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / / 0
benzo ,tramal, morfina (duzo rzadziej) na bank. tylko lepiej naucz się cyfr ichniejszych (ceny są na wszystkich pudełkach) są proste, a nie wychujają cie na cenie.
ja przez pierwsze pare dni ostro przepłacałem, choc im tak wychodziło mi taniej niż w pl
można sie tam tez zaopatrzyc w antydepresanty, wszystko hiehie.
w jednej z aptek babka nie mogła nic znalezc, a że była sama dała mi drabinkę a ja pol godziny buszowałem w lekach, niby cos szukając. jeszcze ludziom pomagałem co przychodzili, bo ta arabka prawie ni chuja englisha nie czaiła... eh fajnie było..
Uwaga! Użytkownik Malowniczy Krajobraz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 474 / 10 / 0
a może mi ktoś powiedziec jak sie mają sprawy na południu Francji ? konkretnie na lazurowym wybrzeżu ? niedługo sie tam raczej wybieram więc dobrze wiedzieć :-D
Maisssterrr qrwy
  • 3523 / 51 / 0
Jeśli przebywacie w EU i potrzebujecie leków to jest mnóstwo aptek internetowych, a przesyłki są praktycznie niekontrolowane. Info szukajcie na www.drugbuyers.com
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
I że można zamówić sobie asortyment z zachodnich aptek?
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
[quote="burek123"]
a może mi ktoś powiedziec jak sie mają sprawy na południu Francji ? konkretnie na lazurowym wybrzeżu ? niedługo sie tam raczej wybieram więc dobrze wiedzieć ]

Tussipax - w pudełku etylomorfina 150 mg plus kodeina 150mg. Jakieś 2,5 euro. OTC.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 474 / 10 / 0
hehhi fakam leki bardziej chodziło mi o jakieś jojnty. hasz czy zioło ? łatwo tam zbujac czy nie ?
Maisssterrr qrwy
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaracz6 »
W sumie to nie wiem jak na południu, ale w Paryżu będąc w KFC podbiło do mnie dwóch rastuchów, i po chilowej gadce, spytali się, czy nie chcę czasami coś ziółka ;)
Uwaga! Użytkownik jaracz6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 356 / 7 / 3
Nieprzeczytany post autor: onaJegoMac »
w majty, .
Uwaga! Użytkownik onaJegoMac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.