Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
Mastah pisze:Zawsze po wypiciu methu, prosto z kliniki jechalem po towar. Kupowalem here i koks i dawaj w kanal. Zawsze bralem speedball i sie ludzilem ze mnie to dobrze "trzyma" ale tak na serio to czulem tylko koks.
Jak się pije metadon to żeby poczuć działanie heroiny to trzeba mieć naprawde kurewsko mocny towar.
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Jak się pije metadon to żeby poczuć działanie heroiny to trzeba mieć naprawde kurewsko mocny towar.
P.S. Hej oxan widze ze dalej wykurwiasz ludzi swoja wiedza na temat "jak se zrobic szpryce". Pozdro
Smak methadonu jest kurewsko gorzki. Ale przeczytalem na tym forum ze ktos tam gdzies tam z Polski mial slodki methadon. Pierwszy raz o czyms takim slysze; jest taki, czy moze to byl jakis znudzony bahor i chcial pokazac jaki to nie jest "kumaty"
hahahaha i patrz też jaka aluzja do życia
metadon ten był przywieziony z Holandii lub Szkocji ... ostatnio się kumpel przeprowadził z wysp do Holandii i sie zgubiłem ale pewnie z wysp to było ... ehhhh, fajnie by było mieć tego jeszcze ]:->
tej grupy narkotyków rzadko używam ... ale i tak są zajebiste :P
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.