Zrobiłem już swoje w życiu, studia skończyłem teraz sobie pracuje, czasami coś przyćpam i mam wyjebane na wszystko ;] Przestałem się przejmować pierdołami pomimo tego, że ćpam to i tak uważam się za bystrzejszego od wielu imbecyli, którzy tylko chlają wóde. Tak to już jest, prości ludzie lubią proste i prymitywne używki z których nie można wynieść niczego twórczego
Aha, pierdole święta i wigilie
Mi pozwala to zrozumiec lepiej siebie, i ... tyle lat spedzonych z narkotykami pozwala mi zrozumiec ze to jednak nie faza jest najwazniejsza.
Wesolych Swiat Kochane Narkusy :)
sKooN pisze: Palę bo lubię i z buntu przeciw choremu społeczeństwu, jebać babilon i religię pieniądza. Mówiąc to nie nawiązuje do rastafarianizmu (chociaz ten pogląd najbardziej mi osobiści odpowiada), każdy kto widzi bezsens wyścigu szczórów powinien wiedziec o co cho.
Godne podziwu!
Zajarajcie trafke razem ze sKooNem i pierdolcie Babilon!
Wcale się na oczy nie gniewam że wirują tunele albo że na ścianach są pawie oczka ;] hehehe
Poza tym lubię smak trawy/haszu, mam miłe wspomnienia z kreskami na lekcji, a kwietniowe, nocne parki na dexie czy pigułach na zawsze wtarły mi się w pamięć ROM. Lubię dragi i chuj. Na coś trzeba umrzeć ;]
Jest chyba jeden zasadniczy powód.
Jeżeli za dużo przyjmę złych emocji staram się znaleźć jakąś odskocznie.Nie zawsze są to narkotyki.Wszystko jest uwarunkowane sytuacją.Gdy stanie się coś co przeleje czarkę o godzinie 12 to zawsze staram się iść np na trening i rozładować.Gdy ta sama sytuacja wydarzy się o godzinie 21 to nie pozostaje mi nic innego jak iść do apteki i kupić Aco.
Nie dorabiam sobie jakiejś szczególnej tezy do brania, po prostu jest to dla mnie wzmocnienie zaprawy w ochronnym murze chroniącym mnie przed światem.
Po za tym lubię uczucie płynięcia w powietrzu na DXM,spacery i rozmyślania są po prostu zajebiaszcze.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.