Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
żadną. robie to bo lubie i bo jestem jakby nie patrzeć uzależniony ale lubie sie skuć wypic piwo to tego lepiej po prostu mi czas leci z kumplami zawsze ustawka na palenie albo w domu sobie gibla zjarać(no w sumie nie w domu tylko na podwórko na chwile rzekomo na "fajke") lubie to po prostu tak bardzo, że ciężko żyć bez tego jak np. moja matka musi sobie kawe pić bo jak np. od rana do 14 nie wypije kawy to ją łeb napierdala to ja sobie tez musze cos pierdyknać po prostu nałóg jebany. a tak bez to nudy ze ja pierdole, a nie niestety nie mam juz tak fajnych zdolności poznawczych jak kiedyś.
Maisssterrr qrwy
  • 1800 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Ja ćpam bo jestem fanem przyjemności, uwielbiam odczuwać mega relaks i przyjemność, poza tym jestem bardzo leniwy i mógłbym przez całe życie nic nie robić tylko ćpać sobie co ciekawsze specyfiki a najlepiej w 100% czyste opiaty ;] Jestem politoksykomanem -lubie wiele substancji, jestem jednocześnie ostrożny i nie dopuszczam do skrajnie chujowych sytuacji -przypałów itp.
Zrobiłem już swoje w życiu, studia skończyłem teraz sobie pracuje, czasami coś przyćpam i mam wyjebane na wszystko ;] Przestałem się przejmować pierdołami pomimo tego, że ćpam to i tak uważam się za bystrzejszego od wielu imbecyli, którzy tylko chlają wóde. Tak to już jest, prości ludzie lubią proste i prymitywne używki z których nie można wynieść niczego twórczego :cool:

Aha, pierdole święta i wigilie %-D
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
userd pisze:
Ja ćpam bo jestem fanem przyjemności, ...
;]
I'm broken.
  • 96 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Massta »
Kazdy ma swoj sposob na spedzanie czasu, naszym sposobem jest cpanie.
Mi pozwala to zrozumiec lepiej siebie, i ... tyle lat spedzonych z narkotykami pozwala mi zrozumiec ze to jednak nie faza jest najwazniejsza.

Wesolych Swiat Kochane Narkusy :)
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
sKooN pisze:
Palę bo lubię i z buntu przeciw choremu społeczeństwu, jebać babilon i religię pieniądza. Mówiąc to nie nawiązuje do rastafarianizmu (chociaz ten pogląd najbardziej mi osobiści odpowiada), każdy kto widzi bezsens wyścigu szczórów powinien wiedziec o co cho.
i wlasnie dlatego palisz mj, bo pierdolisz wyscig szczurow? jezeli nie masz wlasnych roslin, to ciekawy masz sposob, na pierdolenie tego chorego spoleczenstwa - napychanie kieszeni dilerom ->organizacjom przestępcznym, a co za tym idzie - nakrecanie chorego systemu nad ktorym tyle placzesz.
Godne podziwu!

Zajarajcie trafke razem ze sKooNem i pierdolcie Babilon!
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DrJoint »
Wszystko jest dla ludzi. Starczy sie ogarniac
Uwaga! Użytkownik DrJoint nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
Neoplatonizm do miękkich i tomizm do twardych.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Ja se tam żadnej filozofii nie dorabiam. Poznałem, fajne, wiem skąd kto co i jak i motam ;] Proste.

Wcale się na oczy nie gniewam że wirują tunele albo że na ścianach są pawie oczka ;] hehehe

Poza tym lubię smak trawy/haszu, mam miłe wspomnienia z kreskami na lekcji, a kwietniowe, nocne parki na dexie czy pigułach na zawsze wtarły mi się w pamięć ROM. Lubię dragi i chuj. Na coś trzeba umrzeć ;]
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 80 / / 0
Dobre pytanie,dlaczego biorę?
Jest chyba jeden zasadniczy powód.
Jeżeli za dużo przyjmę złych emocji staram się znaleźć jakąś odskocznie.Nie zawsze są to narkotyki.Wszystko jest uwarunkowane sytuacją.Gdy stanie się coś co przeleje czarkę o godzinie 12 to zawsze staram się iść np na trening i rozładować.Gdy ta sama sytuacja wydarzy się o godzinie 21 to nie pozostaje mi nic innego jak iść do apteki i kupić Aco.
Nie dorabiam sobie jakiejś szczególnej tezy do brania, po prostu jest to dla mnie wzmocnienie zaprawy w ochronnym murze chroniącym mnie przed światem.
Po za tym lubię uczucie płynięcia w powietrzu na DXM,spacery i rozmyślania są po prostu zajebiaszcze.
[color=#40FF40]A[/color][color=#FFFF00]s[/color][color=#00FFFF]t[/color][color=#FF80FF]r[/color][color=#BFBFFF]a[/color][color=#00BFBF]l[/color] [color=#80FFBF]n[/color][color=#40BFBF]e[/color][color=#FFBF00]e[/color][color=#40FFBF]d[/color][color=#FF8000]l[/color][color=#4040FF]e[/color]
  • 1238 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
To ćpanie dorabia mi filozofię. Więcej nowych dragów, więcej nowych rozkmin. Lubię pytać, lecz nie na wszystko znać odpowiedź.
לאכול חומצה!
ODPOWIEDZ
Newsy
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.