Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Mnie zawsze sranie łapie przy większych ilościach gbl.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 115 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kliki »
ojoj, w przypływie głupoty i upojenia alkoholowego nabyłem litr giebla, bo tanio wychodzi :/ pozostaje mi tylko zmowic paciorek do swiętego od spraw beznadziejnych i liczyc na miękie lądowanie ;)

pzdr

ps. jak ktos chciał by sie przypucować to pm
Ostatnio zmieniony 16 października 2008 przez Kliki, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 210 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: rezystor83 »
w ramach edukacyjnych sprawdzałem własnoręcznie wyprodukowane GHB jako pigułki gwałtu:) na sobie, w ilości 4.5 - 5 g dodawałem to do piwa,soku,wody. chciałem sprawdzić czy jest faktycznie nie wyczuwalne i te hehe amnezje wsteczną i utratę przytomności i inne efekty opisywane w necie.

efekty eksperymentu..

smak w ilości 4.5 g da się wyczuć w piwie wodzie i soku.
brak czegoś takiego jak amnezja wsteczna wszystko pamiętam do puki nie straciłem przytomności %-D
co ciekawe ani razu nie rzygałem po tym
efekty uboczne, po kilku takich testach załącza się jakaś pojebane myślenie np przez wrocławski dworzec z jedną butelką GHB drugą GBL i całym sprzętem do robienia tego trafie na dołek i będę mieć przejebane,ogólnie człowiek jakiś nerwowy jest i durne myśli przychodzą do głowy...
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
rezystor83 pisze:
brak czegoś takiego jak amnezja wsteczna wszystko pamiętam do puki nie straciłem przytomności %-D
Do tego momentu też wszystko pamiętam :)
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 210 / 1 / 0
xxxzzzxxx pisze:
rezystor83 pisze:
Do tego momentu też wszystko pamiętam ]

z GBL w takich ilościach jest jeszcze bardziej ciekawie u mnie 15 min i padam na ryj %-D szkoda tylko ze śpi się równo 3 godziny
  • 21 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bobrownik »
zastanawia mnie polaczenie gbl z kodeina lub tramalem. probowal ktos? jak nie to chyba sie przejde jutro do apteki calotygodniowej i przetestuje :)
  • 210 / 1 / 0
[quote="bobrownik"]
zastanawia mnie polaczenie GBL z kodeina lub Tramalem. probowal ktos? jak nie to chyba sie przejde jutro do apteki calotygodniowej i przetestuje ]

brzmi ciekawie:)
  • 21 / / 0
450mg kody zakupione :D do tego zaladuje na probe 2ml gbl zobacze co bedzie
  • 849 / 43 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Raczej nic specjalnego. U mnie miks kody z gblem powodował znacznie większy wzrost agresora niż euforii.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / / 0
masz racje nic specjalnego. wlasciwie to nawet nie odczulem tego gbl za bardzo. no i teraz mnie flaki napierdalaja ostro.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.