Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 682 / 7 / 0
no ja tez zarzucalem cos ponad 200 mg dexa do wenlafaksyny (150mg) i czulem ciepelko w glowie plus taka lekka wyjebka na wszystko (podczas wykladu ;o) ale samego dzialania dexa wogole, jako ze dzisiaj mam w kurwe wolnego czasu postanowilem zapodac sobie chyba cala pake :D ja pierdole nie cierpie nudy :O
Ostatnio zmieniony 05 września 2008 przez NiezdrowyAntoś, łącznie zmieniany 1 raz.
Sun Was High (So Was I)
  • 157 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Iwan »
Antoś, strzałka, ja napierdalam od dwóch lat wenlafaksynkę, najpierw 225mg, potem 150, teraz już tylko 75 i nigdy nic złego się nie stało. Nawet jak zajebałem za dużo dexa (1350mg), myślałem, że dostałem, ale w szpitalu nie stwierdzili i odtrucie przebiegało standardowo i szybko To samo z fluoksetyną i paroksetyną wcześniej było. Tylko depresji oddechu dostałem... IMHO ten zespół serotoninowy to przereklamowany jest ;)
  • 3250 / 358 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
kurwa iwan rozpierdalasz mnie "odtrucie przebiegało standardowo" hahaha.

Zespół serotoninowy na dexie jest malo prawdopodobny, chyba trza miec do niego predyspozycje. Ja na 150 sertraliny i 600 dexa tez wporzo. Ale mojego kumpla na fluoksetynie i 675 ostro pogieło, ale zespołu nie miał.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 157 / 14 / 0
Hehe, miałem na myśli czas trwania leczenia i stosowane leczenie, że jak po normalnym zatruciu lekami. Ja im cały czas tam na fazie nawijałem moją hipotezę o zespole serotoninowym ;) Ale to już było dosyć dawno. Teraz bardziej uważam co robię ;)
Ostatnio zmieniony 09 września 2008 przez Iwan, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 223 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: katotaliban »
Hmm jak tak to czytam, to sie zastanawiam czy moze nie dlatego mialem zjebana faze po 900 DXM, ze wlasnie bylo to przy braniu fluoksetyny. Sek w tym, ze nie pamietam czy wtedy uzywalem seronilu jak zarzucalem DXM czy nie %-D hmmm, hmmm ,hmm teraz nie biore zadnych antydepresantow i chyba z ciekawosci zarzuce DXM. Moze wkoncu na mnie podziala tak jak na wiekszosc osob.
As above, so below
  • 157 / 14 / 0
Przy SSRI często działa dziwnie, nie raz chujowo ale czasem też zajebiście. Teraz jak zajebiesz to pewnie będzie lepiej :) W ogóle te SSRI to jebią wiele faz (po różnych subst.) :/ A aktywne metobolity fluo utrzymują się długo w krwiobiegu...
  • 3250 / 358 / 2
Bo działają na serotonine, czyli większość dragów z tym zwiazanych przestaje po prostu działać. DXM też po części działa na serotonine, a mi szczerze mówiąc ciezko powiedzieć, chyba euforia jest mniejsza, za to zajebanie troche wieksze, ale nie ma reguły. Ciezko mi obiektywnie ocenić działanie dexa z ssri, ale myśle że jednak ssri w ogólnym rozrachunku pogarszają tripy.

Pozdrawiam %-D
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: psychodelic »
dziwne, jak nie jadłem jeszcze ssri dostałem zespołu serotoninowego po 900 mg...
teraz jem codziennie po 100 mg sertraliny od roku (kiedyś 150) i co 3 tygodnie 1350-1800 dxm i ani razu nie złapałem tego... chyba najlepszy dowód że mam depresje ~,..,~
Uwaga! Użytkownik psychodelic nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 684 / 10 / 0
Skad wiesz, ze to był zespol serotoninowy wtedy po 900mg?
Poza tym dlaczego nauczony przykrym doswiadczeniem po zastosowaniu SSRI zwiekszyles jeszcze dawke dwukrotnie %-D ?
Uwaga! Użytkownik anonimowy_uzytkownik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3250 / 358 / 2
anonimowy_uzytkownik pisze:
Skad wiesz, ze to był zespol serotoninowy wtedy po 900mg?
Poza tym dlaczego nauczony przykrym doswiadczeniem po zastosowaniu SSRI zwiekszyles jeszcze dawke dwukrotnie %-D ?
Bo każdy totalnie zajebczy dxmowy bad trip to zespół serotoninowy %-D

Pozdrawiam %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.