Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
fotoperiod (tzw.bezwzględna noc, dzień)+temperatura (odpowienia różnica temp. dnia i nocy nawet gra role !)
zielonypanowinietywbialyszal pisze: hm... a ja czytam wlasnie ze nawet swiatlo latarni ulicznej nie w domu a na ulicy
zielonypanowinietywbialyszal pisze: - kim ty jestes? jesli chodujesz planta na parapecie - o to chodzi ]
Tak hoduje różne rośliny, od dwóch lat. A z tego co czytam to Ty dzielisz się przeżciami kuzyna :> To jest roślinka taka jak wszystkie. Łodyga, liście, system korzeniowy i kila zależności sterujących jej życiem.
zielonypanowinietywbialyszal pisze: fotoperiod (tzw.bezwzględna noc, dzień)+temperatura (odpowienia różnica temp. dnia i nocy nawet gra role !)
ps. czy ktoś mi może powiedzieć za co ta gwiazdka przy ksywce
ps. czy ktoś mi może powiedzieć za co ta gwiazdka przy ksywce ]
"Autor Wątka"
Skończcie dyskusję nie na temat.
zielonypanowinietywbialyszal]
przepraszam za to. sam psioczyłem na kłótnie w wątkach, na wzajemne ataki i animozje, które rozwalają tylko wątki, a sam tu zacząłem to robić
GrupaOlewającaWładzę pisze: "Dawkowanie palonej Szałwi (liście przeciętnej mocy)
Lekko 1/4 g
Przeciętnie 1/2 g
Mocno 1 g" - tylko powiedz jak można odmierzyć np. 1/2 g bez dokładnej elektronicznej wagi i się nie pomylić (nie odmierzyć np 2g). Nie lepiej by było np lekko - 2-3 średnie liście?
chyba nie rozumiem aluzji
Ja mam inne pytanie - powiedz jak jednorazowo chcesz zaciagnac 0,5-1g suszu salvii ? zaluje ze nie cwiczylem pletwonurkowania... ]
Jednorazowo nie znaczy, że za jednym zaciągnięciem. Czyżbyś był aż tak tępy? Jednorazowo w sensie jednego palenia. Przemawia to jakoś do Ciebie?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.