Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
fotoperiod (tzw.bezwzględna noc, dzień)+temperatura (odpowienia różnica temp. dnia i nocy nawet gra role !)
zielonypanowinietywbialyszal pisze: hm... a ja czytam wlasnie ze nawet swiatlo latarni ulicznej nie w domu a na ulicy
zielonypanowinietywbialyszal pisze: - kim ty jestes? jesli chodujesz planta na parapecie - o to chodzi ]
Tak hoduje różne rośliny, od dwóch lat. A z tego co czytam to Ty dzielisz się przeżciami kuzyna :> To jest roślinka taka jak wszystkie. Łodyga, liście, system korzeniowy i kila zależności sterujących jej życiem.
zielonypanowinietywbialyszal pisze: fotoperiod (tzw.bezwzględna noc, dzień)+temperatura (odpowienia różnica temp. dnia i nocy nawet gra role !)
ps. czy ktoś mi może powiedzieć za co ta gwiazdka przy ksywce
ps. czy ktoś mi może powiedzieć za co ta gwiazdka przy ksywce ]
"Autor Wątka"
Skończcie dyskusję nie na temat.
zielonypanowinietywbialyszal]
przepraszam za to. sam psioczyłem na kłótnie w wątkach, na wzajemne ataki i animozje, które rozwalają tylko wątki, a sam tu zacząłem to robić
GrupaOlewającaWładzę pisze: "Dawkowanie palonej Szałwi (liście przeciętnej mocy)
Lekko 1/4 g
Przeciętnie 1/2 g
Mocno 1 g" - tylko powiedz jak można odmierzyć np. 1/2 g bez dokładnej elektronicznej wagi i się nie pomylić (nie odmierzyć np 2g). Nie lepiej by było np lekko - 2-3 średnie liście?
chyba nie rozumiem aluzji
Ja mam inne pytanie - powiedz jak jednorazowo chcesz zaciagnac 0,5-1g suszu salvii ? zaluje ze nie cwiczylem pletwonurkowania... ]
Jednorazowo nie znaczy, że za jednym zaciągnięciem. Czyżbyś był aż tak tępy? Jednorazowo w sensie jednego palenia. Przemawia to jakoś do Ciebie?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.