Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
streszczenie:
Dwóch typów dawkowało dragonfly na czuja, liżąc czubki palców i maczając w woreczku z DF. Szacuje się, że zjedli 5-10mg, czyli kilkukrotnie za dużo, ale nie tak strasznie za dużo. Jeden nie dożył ranka, drugi był hospitalizowany. Miał awarię nerek i wątroby, zwężone naczynia, kwasicę. Wyszedł po kilku tygodniach, ale po drodze na skutek zwężonych naczyń wdała się gangrena i stracił kilka palców. Morał - ważka to nie LSD, którego można zjeść 100x za dużo i przypłacić to tylko długim ciężkim tripem, śmiało można się zajebać jak się nie jest ostrożnym.
wiem że pisałes ale wierzyć mi sie nie chciało :D
Laska jadła DragonFly, kombinowane od jednej osoby z forum, nie wiem dokładnie ile zjadła, ale złapała wpierw badtripa, a potem miała zapaść i Ją musieli na woodstocku reanimować. Spędziła tydzień w szpitalu, wpierw w Kostrzynie potem w Gorzowie. Wiem bo Ją znam osobiście, i Jej chłopak mi powiedział wszystko. Damn.
Hyperreal extra Woodstock team '09
CHWAŁA KOGO!
Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
Źródło wiarygodne - erowid, więc wszystko potwierdzone informacje z odnośnikami do artykułów w prasie i wiadomości TV.
pilleater pisze: Dlatego też jestem za tym, aby byle kto nie miał do tej i innych zabawek dostępu. Ktoś kiedyś nabałagani i nie będzie trzymał japy za zębiskami. Masakra
Chyba, że czempion. <g>
Dlatego też jestem za tym, aby byle kto nie miał do tej i innych zabawek dostępu. Ktoś kiedyś nabałagani i nie będzie trzymał japy za zębiskami. Masakra
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.