Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
streszczenie:
Dwóch typów dawkowało dragonfly na czuja, liżąc czubki palców i maczając w woreczku z DF. Szacuje się, że zjedli 5-10mg, czyli kilkukrotnie za dużo, ale nie tak strasznie za dużo. Jeden nie dożył ranka, drugi był hospitalizowany. Miał awarię nerek i wątroby, zwężone naczynia, kwasicę. Wyszedł po kilku tygodniach, ale po drodze na skutek zwężonych naczyń wdała się gangrena i stracił kilka palców. Morał - ważka to nie LSD, którego można zjeść 100x za dużo i przypłacić to tylko długim ciężkim tripem, śmiało można się zajebać jak się nie jest ostrożnym.
wiem że pisałes ale wierzyć mi sie nie chciało :D
Laska jadła DragonFly, kombinowane od jednej osoby z forum, nie wiem dokładnie ile zjadła, ale złapała wpierw badtripa, a potem miała zapaść i Ją musieli na woodstocku reanimować. Spędziła tydzień w szpitalu, wpierw w Kostrzynie potem w Gorzowie. Wiem bo Ją znam osobiście, i Jej chłopak mi powiedział wszystko. Damn.
Hyperreal extra Woodstock team '09
CHWAŁA KOGO!
Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
Źródło wiarygodne - erowid, więc wszystko potwierdzone informacje z odnośnikami do artykułów w prasie i wiadomości TV.
pilleater pisze: Dlatego też jestem za tym, aby byle kto nie miał do tej i innych zabawek dostępu. Ktoś kiedyś nabałagani i nie będzie trzymał japy za zębiskami. Masakra
Chyba, że czempion. <g>
Dlatego też jestem za tym, aby byle kto nie miał do tej i innych zabawek dostępu. Ktoś kiedyś nabałagani i nie będzie trzymał japy za zębiskami. Masakra
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.