Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 90 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KraX »
heheh człowieczku sam skończ bo te forum jest po to aby dzielić się informacjami, a gdy to robie to zawsze musi sie znaleźć jeden z supermędrców jakich to na tym forum nie brakuje, który szuka chuja do dupy, a nie rozumie że z natury jestem pokojowo nastawionym człowiekiem i nie chce sie wplątywać w te wasze forumowe wyzwiska i ubóstwianie tego, któremu idzie w tym najlepiej.
Uwaga! Użytkownik KraX jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Hahaha :-D Dawno już nic mądrzejszego nie słyszałem na tym forum. Dobrze pojechałeś trzępionopodobnym :cheesy:
Pozdrawiam :-)
לאכול חומצה!
  • 90 / / 0
jak miło usłyszeć słowa poparcia od wg. mnie najkumatszej osoby z tego forum ;-) Pozdrówka.
Uwaga! Użytkownik KraX jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Sajner »
A co sądzicie o kwasie w liście z NL?
"Żyjemy po to aby umrzeć, umieramy po to aby żyć..."
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
Spoko. Prezes z natury jest do tego stopnia spierdolony, że nie ma jak mu pojechać, bo i tak nie zrozumie...

Co do listu i lsd. Czemu nie. Jak dobrze zabezpieczysz. O zabezpieczeniu kwasa poczytaj w odpowiednim dziale. Jednak ja wolałbym nadać to autokarem z uwagi na bezpieczeństwo transportu i bezkolizyjność z resztą korespondencji podczas podróży.
  • 90 / / 0
jeśli osobiście miał bym wysyłać taką korespondencje to wybrał bym list w opcji poste restante z tym że musiałbyś wybrać odpowiednią osobe do upoważnienia odbioru tego listu.Dzięki temu rozwiązaniu w razie czego pałki nie miały by adresu mieszkania które miałyby ewentualnie przetrzepać ale ryzyka i tak sie nie da pozbyć tylko je zredukować ;-) Pozdrooo
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
KraX pisze:
jeśli osobiście miał bym wysyłać taką korespondencje to wybrał bym list w opcji poste restante z tym że musiałbyś wybrać odpowiednią osobe do upoważnienia odbioru tego listu.Dzięki temu rozwiązaniu w razie czego pałki nie miały by adresu mieszkania które miałyby ewentualnie przetrzepać ale ryzyka i tak sie nie da pozbyć tylko je zredukować ;-) Pozdrooo
nie miałyby bo z pewnością zapomnieliby o wylegitymowaniu osoby, która stawiłaby się na poczcie po odbiór listu.
z całą pewnością uwierzyliby również odbiorcy, że nie wiedział, że w paczce są narkotyki i tłumaczeniom, że miał być odebrać z inną zawartością.
ostatecznie z całą pewnością nie interesowałoby ich kto nadał przesyłkę i skąd odbiorca wiedział, że ma taką do odebrania.

może i policjanci są idiotami, ale nie trudno znaleźć większych...
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2008 przez Mr.LaTacha, łącznie zmieniany 2 razy.
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 90 / / 0
no i tu sie mylisz kolego bo jeśli to co jest w kopercie jest przeznaczone dla własnych potrzeb, a logiczne jest że w kopercie nie zwieziesz detalicznych ilości to jeśli jesteś człowiekiem o zdrowych zmysłach to z pewnością nie dasz sie złapać.Gdyby ze mną było inaczej to bym tego nie pisał :cool: Pzdr.
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
Czy post residante, czy zwykły list to wg. mnie nie ma różnicy.
Listy pewnie sprawdzają tylko raz przy sortowaniu na wejściu do PL. Choć tego nie wiem i jak to logistycznie sie odbywa i czy polska polska ma dalej monopol na dostarczanie do swoich placówek....
Jak ktos ma sie wpierdolić to i tak sie wpierdoli.
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
no i tu sie mylisz kolego bo jeśli to co jest w kopercie jest przeznaczone dla własnych potrzeb, a logiczne jest że w kopercie nie zwieziesz detalicznych ilości to jeśli jesteś człowiekiem o zdrowych zmysłach to z pewnością nie dasz sie złapać.Gdyby ze mną było inaczej to bym tego nie pisał :cool: Pzdr.
kurwa wytłumacz mi jaka jest różnica w "metodach łapania" między 5g w kopercie a 50g w kopercie jeśli oni już to znaleźli?
I wytłumacz mi jak nie dasz sie złapać człowieku o zdrowych zmysłach idąc sobie odebrać przesyłkę z odpowiednim dokumentem na pocztę gdy oni już tam na ciebie czekają/są na to przygotowani?
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.