http://pl.wikipedia.org/wiki/Fenazepam
Na forum znalazłem bardzo mało info nt. tego benzo.
Szczególnie interesuje mnie dawkowanie.
A tak poza tym jest to bardziej usypiające benzo, czy pobudzające do życia, prospołeczne?
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
lucyper2 pisze: Kupiłem kiedyś 10x1mg fenazepamu na bazarze. Po 1 było jak po 1mg alprazolamu/klonazepamu - coś pomiędzy jednym a drugim. Dojadłem 2 i zasnąłem w autobusie. Nawet nie wiem kiedy. Nie czułem nawet ogarniającej senności. Amnezji nie zaobserwowano.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Fenazepam to zdaje się taka klonopodobna (czas działania, amnezja) benzodiazepina o wyraźniejszym działaniu nasennym.
lucyper2 pisze: Fenazepam to zdaje się taka klonopodobna (czas działania, amnezja) benzodiazepina o wyraźniejszym działaniu nasennym.
Piszcie kiedykolwiek
Verv pisze:przeciez to sa grosze za taka ilosc tak mocnej benzodiazepiny! Najs <pod wrazeniem>WildMonkey pisze: Cena ok 50 zł za gram w górę
ale gdzie? na ukrainskim bazarku? czy u nas tez mozna dorwac? a moze taka cena w ukrainskiej aptece?
Piszcie kiedykolwiek
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.