Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 134 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lechu91 »
mi by było szkoda marnować kwasa do dxmu...
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Nie marnuje się. Przeżywasz szczyt fazy kwasowej, dorzucasz dex i wraca kwas, tyle, że 10x mocniej, potem dorzucasz jeszcze i znowu wraca, tyle, że już nie tak mocno, dorzucasz jeszcze i znowu wraca, potem ... nie 4 raz już nie dorzuciłem :) trzeba było w końcu mózgowi dać odpocząć :)
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 147 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: SzALoNa 8)) »
zgadzam sie calkowicie z Billem ;] Dxm wzmacnia faze lsd,a gdy sie do wezmie gdy lsd schodzi,to sie faza nawraca w 200%ach. Kto próbował,ten wie :-D Dex wzmacnia i lsd,i dragonfly`a. Równiez polecam taki mixik ;-)
C A R P E D I E M ! ! ! ! ! ! !
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Dex wzmacnia i lsd,i dragonfly`a. Równiez polecam taki mixik ;-)
ja też polecam ;) ale tylko dla hardkorowców :P

jak kogoś interesuje to tutaj jest opisane takie połączenie - w moim wykonaniu
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=14217
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 290 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bluecocaine »
Hmmm. Nie wiem czy bym spróbowała. Nie przepadam za DXM
Uwaga! Użytkownik Bluecocaine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Z LSD warto spróbować nawet jak się nie lubi samego DXM, imho.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Nolokie »
2h po wkreceniu sie fazy po jednym kwasie (kulminacja) wpieprzylem pudełko acodinu... i raczej odradzam
Uwaga! Użytkownik Nolokie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
Ale co konkretnie?

Ja nie startowałbym z deksem zanim kwas trochę by nie rozluźnił uścisku, a na zewnątrz nie robiłoby się już ciemno, gdzieś tak z 6h od tekturki.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 46 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Astral »
A doi i dxm?
Uwaga! Użytkownik Astral nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: doc »
Mam zamiar spróbować takiej kombinacji, ale to dopiero za jakiś czas.

Z tego co mi wiadomo DOI, najlepiej łączy się z DF'em.
Uwaga! Użytkownik DOC nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.