Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
13 września 2026tajemniczy25 pisze: @yoshi420 mam to samo,dodatkowo 3-7dni brania pregi resetuje mi działanie ssri.Odstawienie coś na wzór ciągu 5 dni na wódce.Moge tylko raz doraźnie przy sobocie sobie zażyć żeby nie było żadnych jazd..Kiedyś pod kontrolą lekarza brałem 10msc i żaden antydep nie rozkręcał się a ciągle jakieś strucie,dziwne to..
ćpasz się albo leczysz kvrwiu
moze to poprostu objawy odsstawienne psychiczne tak silne, ze przebijaja sie przez ssri i czuc brak tarczy
wraz z przeminieciem tych objawow ssri znowu dziala w pełni
one by one we will take you
Nie, nie ma. Przecież etanol to remedium na wszystko. Nie wierze
one by one we will take you
wczorajtajemniczy25 pisze: @yoshi420 psychiczne ale i mega fizyczne strucie,dreszcze,osłabienie i takie tam już nie mowa o lękach...Nie ćpałem nigdy pregabaliny a dawki jakie brałem na dobę to 2x150mg z przepisu lekarza a nie na własną rękę.Może moje uzależnienie od alkoholu ma na to wpływ,sam nwm.
Dlatego dbajcie o swój sen podczas odstawki pregabaliny. Co by się nie działo, to miejcie jakieś zaplecze które wam w tym pomoże bo nic was tak nie zregeneruje jak przespana noc.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.