Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 976 / 528 / 0
13 września 2026tajemniczy25 pisze:
@yoshi420 mam to samo,dodatkowo 3-7dni brania pregi resetuje mi działanie ssri.Odstawienie coś na wzór ciągu 5 dni na wódce.Moge tylko raz doraźnie przy sobocie sobie zażyć żeby nie było żadnych jazd..Kiedyś pod kontrolą lekarza brałem 10msc i żaden antydep nie rozkręcał się a ciągle jakieś strucie,dziwne to..
Ciekawe, mi też osłabiało działanie Worioksetyny. Jakas teoria dlaczego tak jest?
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 2140 / 351 / 0
Tak, stara antyczna prawda spisana jeszcze przez galla aninima:
ćpasz się albo leczysz kvrwiu
moze to poprostu objawy odsstawienne psychiczne tak silne, ze przebijaja sie przez ssri i czuc brak tarczy
wraz z przeminieciem tych objawow ssri znowu dziala w pełni
like the others before you
one by one we will take you
  • 1013 / 185 / 0
@yoshi420 psychiczne ale i mega fizyczne strucie,dreszcze,osłabienie i takie tam już nie mowa o lękach...Nie ćpałem nigdy pregabaliny a dawki jakie brałem na dobę to 2x150mg z przepisu lekarza a nie na własną rękę.Może moje uzależnienie od alkoholu ma na to wpływ,sam nwm.
  • 976 / 528 / 0
@tajemniczy25
Nie, nie ma. Przecież etanol to remedium na wszystko. Nie wierze %-D
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar

Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.