Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 976 / 528 / 0
13 września 2026tajemniczy25 pisze:
@yoshi420 mam to samo,dodatkowo 3-7dni brania pregi resetuje mi działanie ssri.Odstawienie coś na wzór ciągu 5 dni na wódce.Moge tylko raz doraźnie przy sobocie sobie zażyć żeby nie było żadnych jazd..Kiedyś pod kontrolą lekarza brałem 10msc i żaden antydep nie rozkręcał się a ciągle jakieś strucie,dziwne to..
Ciekawe, mi też osłabiało działanie Worioksetyny. Jakas teoria dlaczego tak jest?
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 2141 / 351 / 0
Tak, stara antyczna prawda spisana jeszcze przez galla aninima:
ćpasz się albo leczysz kvrwiu
moze to poprostu objawy odsstawienne psychiczne tak silne, ze przebijaja sie przez ssri i czuc brak tarczy
wraz z przeminieciem tych objawow ssri znowu dziala w pełni
like the others before you
one by one we will take you
  • 1014 / 185 / 0
@yoshi420 psychiczne ale i mega fizyczne strucie,dreszcze,osłabienie i takie tam już nie mowa o lękach...Nie ćpałem nigdy pregabaliny a dawki jakie brałem na dobę to 2x150mg z przepisu lekarza a nie na własną rękę.Może moje uzależnienie od alkoholu ma na to wpływ,sam nwm.
  • 976 / 528 / 0
@tajemniczy25
Nie, nie ma. Przecież etanol to remedium na wszystko. Nie wierze %-D
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 1014 / 185 / 0
@tosieniedzieje przeglądając temat wstecz do pręgę przepisuję się alkoholikom i nie mają takich ekscesów jak ja..
  • 2141 / 351 / 0
Tym razem mam 2 blistry 75ek na "zejście" po kilku dniach wrzutek. Nie chcę już znowu trafić do krainy wiecznej chujni, gdzie minuta się ciągnie jak pol godziny nic sie nie chce nawet lezenie jest jakies ch_jowe i niewygodne. I to budzenie sie z koszulka mokra jakby ktos mnie zlal wiadrem wody
like the others before you
one by one we will take you
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.

Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.