Takie coś rozszerza naczynia krwionośne, które lepiej wchłaniają wtedy THC, co wyraźnie czuć. 0.1 po prysznicu działa zawsze mocniej niż 0.15 bez.
No i to bardzo zdrowe
one by one we will take you
12 września 2026jezus_chytrus pisze: Spróbuj odstawić kawę albo cukier - piszę całkiem poważnie : )
Mi osobiście zdecydowanie łatwiej odstawić zioło niż kawę, drugi dzień bez kawy to dzień stracony, bez ibuprofenu ciężko, by było. Natomiast przy ziole przez to, że nie pale w ciągu to nie zauważam szczególnych różnic jak mam przerwę.
U mnie jest dokładnie tak samo z kawą - jak nie wypiję, to myślę o niej cały czas.
wczorajomertse pisze: wyraźnie podnosi dopaminę
one by one we will take you
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.