Pieczenie w nosie podczas sniffa dość mocne, spływ gorzki i niemal natychmiastowy, nie wjeżdża na serducho, minimalny spid, bardziej chce się posiedzieć i posłuchać muzyki.
Zdjęcie dla pełniejszego podglądu.
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
Sniff nie robi nic oprócz bólu i betonu w nosie. Brałam tylko P.o., za każdym razem ok. 300mg. Pierwsza dawka nie zrobiła mi nic. Kolejne dwie przyniosły lepszy humor i pluszowość, ale zero spida. Rozlewające, kanapowe, W końcu po którejś dawce ruszyło - euforia, zadowolenie, muzyka płynęła przeze mnie, a nogi się rwały do tańca. Nadal jednak to była przewaga sero nad dopaminą.
Ogółem zjadłam tego 8g w łącznie 3 dni.
Co dla mnie dziwne:
•cały czas czułam przyjemne ciepło w ciele, a zwykle np. po 3cmc jest mi bardzo zimno.
•nie chciało się aż tak bardzo palić fajek
• na początku, ktory trwał dość długo, czułam spory, nieprzyjemny bodyload (nudności, zawroty głowy, ciężki oddech). Podobnie na zejściu, a do tego mocno wjechało na serce.
• przez cały czas utrzymywały się problemy z widzeniem plus omamy i wzrokowe i czuciowe.
scalono /lady
/ Poproszę o scalenie z poprzednim /
Lecę z tym dalej i teraz jest jakiś kosmos. Poziom ujebania max
A i przypomniałam sobie że kiedyś kupiłam coś co miało niby być na sto pro mefem, z certyfikatem czy tam badaniem. I to pachniało identycznie! Ale też pamiętam że było jakoś tak leniwie i w sumie nic szczególnie fajnego nie poczułam. Tu dopiero skumulowana dawka wystrzeliła. Jest szansa że to mefka?
Jak już wróciłem do domu to otworzyłem zawiniątko. Obok haszyszu drugie zawiniątko, w środku - niebieski kryształ, błyszczy, pachnie jak landrynki lodowe (xD), gorzkie jak skurwysyn przy polizaniu. Nie klei się. Po mocniejszym sciśnięciu lekko plastyczne. Na pewno nie landrynka. Co to kurwa może być?
Nie mam zamiaru brać oczywiście i ten haszysz też wypierdolę bo podejrzane ale okropnie ciekawe.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.