Okropny stan, nie chce go powtarzac nigdy. I tutaj pytanko, czy to ma zwiazek z wzieciem MDMA jakies 19h wczesniej i resztki mogly jeszcze sie polaczyc i wzmocnic efekt mj czy ktos ma jakis pomysl czemu tylko po 1 wiadrze tak mi przeryło banie i czy to bylo tylko na bani i wszystko bylo wkrecone, czy rzeczywiscie dorzuciłem sobie takiej dawki stresu ze moje serce faktycznie to odczuło i jego bicie i zblizajacy sie atak mogl byc serio prawdziwy pod wpływem ogromnego stresu?
Na początek spróbuj jakieś ćwiczenia oddechowe- to pozwala wpłynąć na samopoczucie i pośrednio na bicie serca.
Przedawkowałeś zioło, temat widać był mocny i pewnie jakaś sativka to poszło na stan lękowy. Następny razem nie przesadzaj z wiadrami. Palić to trzeba z kulturką, inaczej takie są tego efekty potem. Zainwestuj w waporyzator bo szkoda zdrowia na wiadra.
CBD trzeba mieć pod ręką likwiduje ataki paniki i paranoje. Na serce widać musisz uważać, tym bardziej skoro były zawały w wywiadzie rodzinnym. Stosuj głóg w tabletkach z apteki, wzmacnia mięsień sercowy i chroni przez zawałem. Dodatkowo dobre tabletki na serce bez recepty validol, rozluźniają i uspokajają.
Co do bicia serca to zawsze jak się mocniej zjarałem mj to je czułem, minimalna dawka to wtedy bicia serca nie czułem.
Może to istotne ale te objawy miewam tylko i wyłącznie po wypiciu kofeiny, bez niej serce bije mi całkowicie w normie, czy to nadal skreśla moją przygodę z ziołem?
Dziękuję za odpowiedź! tak ze smakiem oczekuję aż moje rośliny wkrótce dojdą, no cóż, chyba zrobię dziewczynie prezent j może jeszcze pójdę do lekarza, zawsze to dobry pomysł
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.