Okropny stan, nie chce go powtarzac nigdy. I tutaj pytanko, czy to ma zwiazek z wzieciem MDMA jakies 19h wczesniej i resztki mogly jeszcze sie polaczyc i wzmocnic efekt mj czy ktos ma jakis pomysl czemu tylko po 1 wiadrze tak mi przeryło banie i czy to bylo tylko na bani i wszystko bylo wkrecone, czy rzeczywiscie dorzuciłem sobie takiej dawki stresu ze moje serce faktycznie to odczuło i jego bicie i zblizajacy sie atak mogl byc serio prawdziwy pod wpływem ogromnego stresu?
Na początek spróbuj jakieś ćwiczenia oddechowe- to pozwala wpłynąć na samopoczucie i pośrednio na bicie serca.
Przedawkowałeś zioło, temat widać był mocny i pewnie jakaś sativka to poszło na stan lękowy. Następny razem nie przesadzaj z wiadrami. Palić to trzeba z kulturką, inaczej takie są tego efekty potem. Zainwestuj w waporyzator bo szkoda zdrowia na wiadra.
CBD trzeba mieć pod ręką likwiduje ataki paniki i paranoje. Na serce widać musisz uważać, tym bardziej skoro były zawały w wywiadzie rodzinnym. Stosuj głóg w tabletkach z apteki, wzmacnia mięsień sercowy i chroni przez zawałem. Dodatkowo dobre tabletki na serce bez recepty validol, rozluźniają i uspokajają.
Co do bicia serca to zawsze jak się mocniej zjarałem mj to je czułem, minimalna dawka to wtedy bicia serca nie czułem.
Może to istotne ale te objawy miewam tylko i wyłącznie po wypiciu kofeiny, bez niej serce bije mi całkowicie w normie, czy to nadal skreśla moją przygodę z ziołem?
Dziękuję za odpowiedź! tak ze smakiem oczekuję aż moje rośliny wkrótce dojdą, no cóż, chyba zrobię dziewczynie prezent j może jeszcze pójdę do lekarza, zawsze to dobry pomysł
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.