Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 9699 / 1911 / 2
Synek, ćpasz od kilkunastu lat i narzekasz, że dragi nie działają jak powinny.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1971 / 456 / 4
27 kwietnia 2020Pablesco pisze:
Czy nawet w niewielkich stosunkowo stężeniach 100mg na 5-7ml 3cmc podawany dożylnie piecze?
Ty na prawdę chcesz to zrobić?

błagam

jeśli już musisz w żyłę to ogarnij sobie 3MMC/4MMC a nie chlora.
pobawisz się tak raz/dwa ... może 5 i zrozumiesz... jeśli to co teraz napisałem to dla Ciebie coś niepoważnego.

pozdrawiam i życzę dobrych wyborów.
DXM
  • 120 / 24 / 0
Ja podawałem stężenia 200mg/ml i wtedy robi się problem. Strasznie niszczy żyły. 80% żył na rękach nieczynnych mam od roku przez to gówno. Przy 100 mg / ml lekko piekło. I nie polecam cienkich igieł tylko jak już od 0.5 w górę. Insulinowymi to zabójstwo dla żył(tam jest bodajże 0.33). Na koniec przygody używałem roztworu 100mg/ml igły 0.5/0.6 i strzykawek 10 ml. Robiłem takie strzały po 400-500 mg i nie piekło pod warunkiem że nie cisnąłem tłoczka na chama. I polecam wybierać te grubsze żyły oraz na koniec robić odciągi. Wejście cmc ma nieziemskie ale potencjał uzależniający również. O stratach zdrowotnych nie wspominając szczególnie ze strony układu krążenia (zakrzepice, pęknięcia żył , ropnie ).
  • 5382 / 988 / 0
No tak . Mam nadzieję że nikt nie słuchał jak pisałeś że nic nie piecze, nic nie czujesz że coś się dzieje z żyłami. Parę miesięcy temu
A jednak
Ale na chłopski rozum to było wiadomo skoro spływ w gardle potrafi porobić bąble, afty czy aż się wydmuchuje skrzepy krwi z nosa .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 330 / 33 / 0
Dla mnie walenie 3cmc w żyłę to głupota ciężka, niedosyc ze produkt nie jest pewnie sprawdzony to dostarcza się odrazu do krwiobiegu, gdzie dostają się wszystkie toksyny i mogą trafić bezpośrednio do serca w dużym stężeniu, po coś ta wątroba u nas jest co nie…
  • 112 / 26 / 0
Palone, lub wciągane również trafia od razu do serca i mózgu. Jedynie oral powoduje tzw. pierwsze przejście przez wątrobę zanim wszystko popłynie dalej z krwią. Nie przesadzałbym z toksycznością, bardziej szkoda samych żył, bo jak wynika z wcześniejszej odpowiedzi bardzo szybko ulegają zniszczeniu.
  • 330 / 33 / 0
Wciągane to część trafia odrazu do mózgu i to nie w takim tępie jak IV ale większość jest splyw i idzie drogą pokarmową, palone jasne ze w parę sec trafia do serca i do mózgu ale wydaje mi się że jest różnica dla serca jak jest to palone a IV i przy IV narażamy się na sepse/martwice
  • 637 / 155 / 0
Chyba wskutek otarc na fiucie.
Rozcieńczyć dodać gliceryny walnąć na kopa odpowiednim kalibrem, a nie 0.3, heparyna po fakcie i kable dużo nie ucierpia.
I nie kłuć się 10x jedna kółka bo pod koniec łapki się były trzęsły i nie trafiłeś. Tyle.
  • 112 / 26 / 0
Ciekawa teoria ze spływem większości towaru do żołądka. Być może jest to prawdopodobne przy kurewsko niesprzyjających warunkach tzn. suchej na wiór błonie śluzowej i waleniu prosto w otwór nosowy zamiast w kierunku śluzówki przegrody. Nikomu nie życzę.
  • 330 / 33 / 0
Jak uważacie że IV cmc walenie jest bezpiecznie to powodzenia, oczywiście samo branie 3cmc niesie ryzyko działań nieporządanych ale w żyle to moim zdaniem większe igranie z losem dużo większe ale jak chcecie tak róbcie…
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.