Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 9699 / 1911 / 2
Synek, ćpasz od kilkunastu lat i narzekasz, że dragi nie działają jak powinny.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1971 / 456 / 4
27 kwietnia 2020Pablesco pisze:
Czy nawet w niewielkich stosunkowo stężeniach 100mg na 5-7ml 3cmc podawany dożylnie piecze?
Ty na prawdę chcesz to zrobić?

błagam

jeśli już musisz w żyłę to ogarnij sobie 3MMC/4MMC a nie chlora.
pobawisz się tak raz/dwa ... może 5 i zrozumiesz... jeśli to co teraz napisałem to dla Ciebie coś niepoważnego.

pozdrawiam i życzę dobrych wyborów.
DXM
  • 120 / 24 / 0
Ja podawałem stężenia 200mg/ml i wtedy robi się problem. Strasznie niszczy żyły. 80% żył na rękach nieczynnych mam od roku przez to gówno. Przy 100 mg / ml lekko piekło. I nie polecam cienkich igieł tylko jak już od 0.5 w górę. Insulinowymi to zabójstwo dla żył(tam jest bodajże 0.33). Na koniec przygody używałem roztworu 100mg/ml igły 0.5/0.6 i strzykawek 10 ml. Robiłem takie strzały po 400-500 mg i nie piekło pod warunkiem że nie cisnąłem tłoczka na chama. I polecam wybierać te grubsze żyły oraz na koniec robić odciągi. Wejście cmc ma nieziemskie ale potencjał uzależniający również. O stratach zdrowotnych nie wspominając szczególnie ze strony układu krążenia (zakrzepice, pęknięcia żył , ropnie ).
  • 5382 / 988 / 0
No tak . Mam nadzieję że nikt nie słuchał jak pisałeś że nic nie piecze, nic nie czujesz że coś się dzieje z żyłami. Parę miesięcy temu
A jednak
Ale na chłopski rozum to było wiadomo skoro spływ w gardle potrafi porobić bąble, afty czy aż się wydmuchuje skrzepy krwi z nosa .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 330 / 33 / 0
Dla mnie walenie 3cmc w żyłę to głupota ciężka, niedosyc ze produkt nie jest pewnie sprawdzony to dostarcza się odrazu do krwiobiegu, gdzie dostają się wszystkie toksyny i mogą trafić bezpośrednio do serca w dużym stężeniu, po coś ta wątroba u nas jest co nie…
  • 112 / 26 / 0
Palone, lub wciągane również trafia od razu do serca i mózgu. Jedynie oral powoduje tzw. pierwsze przejście przez wątrobę zanim wszystko popłynie dalej z krwią. Nie przesadzałbym z toksycznością, bardziej szkoda samych żył, bo jak wynika z wcześniejszej odpowiedzi bardzo szybko ulegają zniszczeniu.
  • 330 / 33 / 0
Wciągane to część trafia odrazu do mózgu i to nie w takim tępie jak IV ale większość jest splyw i idzie drogą pokarmową, palone jasne ze w parę sec trafia do serca i do mózgu ale wydaje mi się że jest różnica dla serca jak jest to palone a IV i przy IV narażamy się na sepse/martwice
  • 637 / 155 / 0
Chyba wskutek otarc na fiucie.
Rozcieńczyć dodać gliceryny walnąć na kopa odpowiednim kalibrem, a nie 0.3, heparyna po fakcie i kable dużo nie ucierpia.
I nie kłuć się 10x jedna kółka bo pod koniec łapki się były trzęsły i nie trafiłeś. Tyle.
  • 112 / 26 / 0
Ciekawa teoria ze spływem większości towaru do żołądka. Być może jest to prawdopodobne przy kurewsko niesprzyjających warunkach tzn. suchej na wiór błonie śluzowej i waleniu prosto w otwór nosowy zamiast w kierunku śluzówki przegrody. Nikomu nie życzę.
  • 330 / 33 / 0
Jak uważacie że IV cmc walenie jest bezpiecznie to powodzenia, oczywiście samo branie 3cmc niesie ryzyko działań nieporządanych ale w żyle to moim zdaniem większe igranie z losem dużo większe ale jak chcecie tak róbcie…
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.