Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
elo elo
wszedlem w posiadanie pregaby preato 75mg. I takie pytanie w jaki sposob to sieknac zeby cos poczuc tzn sniff czy oralnie? Nigdy jakos okazji nie mialem zeby sie pregaba poznac a ze akurat wpadla w rece i przechodze przez rozstanie z kobieta to uznalem ze mozna sie zapoznac. Jesli ma to jakis znaczenie to jestem na 12mg/dzien bupry
  • 938 / 506 / 0
300 mg oral na początek. Powinno być bardzo miło
Uwaga! Użytkownik tosieniedzieje jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Powiem ci stary ze mega sie zawiodlem, zjadlem 375 oralnie i dorzuciłem 75mg sniff + zapilem 2 browarami i wsm to chuja poczulem tylko takie troxhe mocniejsze wstawienie niz normalnie po 2 piwach. Dzisiaj druga proba, chyba zarzuce 525mg, nie wiem jeszvze jaki podzial na oral i sniff i czy wogole cos na sniff bo meha zapycha nos. Ma wogole sens sniff pregaby? Przyjmuje sie jakkolwiek lepiej?
  • 5396 / 965 / 0
Nie ma sensu sniff.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 3698 / 612 / 1
Potwierdzam że nie ma sensu
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 938 / 506 / 0
Szybciej się załaduje, ale spływ jest niewart tej godziny
Uwaga! Użytkownik tosieniedzieje jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2117 / 351 / 0
15 lipca 2026skibideusz pisze:
elo elo
wszedlem w posiadanie pregaby preato 75mg. I takie pytanie w jaki sposob to sieknac zeby cos poczuc tzn sniff czy oralnie? Nigdy jakos okazji nie mialem zeby sie pregaba poznac a ze akurat wpadla w rece i przechodze przez rozstanie z kobieta to uznalem ze mozna sie zapoznac. Jesli ma to jakis znaczenie to jestem na 12mg/dzien bupry
Najlepiej poprostu popić szklanką wody. Można wysypać z kapsułek i dokładnie rozpuścić w wodzie będzie nieco szybciej. Najlepiej na czystą głowę (czyli nie, że biorę prege na co dzień - moim zdaniem to ostre nieporozumienie btw) zarzucić 600-750 i na bank będzie zajebiście
like the others before you
one by one we will take you
  • 3 / 1 / 0
29 listopada 2025Dissel pisze:
Siema, pregabaliny nigdy nie próbowałem, ale na dniach będę miał okazję. Do jakiej substancji porównalibyście działanie pregabaliny? Pytam, bo rzekomo na każdego działa inaczej.. Niektórzy porównują do benzo, inni mówią że to całkowicie coś nowego i nie idzie porównać do żadnej substancji.. Opiszcie proszę jak na was działa pregabalina.
to nie pregabę nazywa się prison molly? że niby ecstasy. mi najbardziej kojarzy się mimo wszystko z alkoholem lub ziołem. jest trochę derealizacja, jest trochę przyspieszenie, jest duży poziom empatii, poprawiony nastrój... ale właściwie nic specjalnego.
  • 938 / 506 / 0
Mi się chce po prostu więcej rozmawiać, staje się bardziej towarzyski i puszczają oczywiście wszelkiego rodzaju zahamowania które mnie ograniczają w kontaktach towarzyskich.
Czy to oznaki empatii? Raczej egoistyczna chęć uzewnętrznienia się, a nie epatowanie miłością i jednością do ludzi,planety i całego wszechświata jak na MDMA.
  • 1 / / 0
29 maja 2026ThePrinceOfTerror94 pisze:
PREGABALINA to temat rzeka.
Na mnie osobiście nie działa za dobrze, lecz o tym w innym wątku.

Z wiedzy uzyskanej od zaprzyjaźnioneego lekarza i farmaceuty, wiem że to lek nieudany. Generalnie przekręt firm farmaceutycznych. W ogóle nie działa tak jak podają w ulotce.
Jednak uwielbiany przez psychiatrów.

Kolejny wątek PREGABALINA jest hitem w zakładach karnych. Biorą to wręcz na umór.

Moim skromnym zdaniem lek nieudany, niebezpieczny, wymagający zażywania pod kontrolą nie mniejszą niż mocniejsze opio.

Zgadzam sie z toba w 100%. Pregabalina to lek rode z ZK.
Osobiscie podczas pierwszej odsiadki poznalem ten lek, psychiatra na pierwszy raz zapisal mi 150x2 dziennie na trzy miesiace. Na poczatku wystarczylo na jakis miesiac, a pozniej sie odkladalo dzien, czy dwa i zarlo 600/750 na raz. Tak mi sie spodobal ten lek, ze po opuszczeniu ZK po krotkim czasie zalatwilem sobie pregabaline. Teraz nie powiem, bo wjebany jestem. Przerw za bardzo nie robie, a tylko redukuje dawke np tak, jak dzis 150 mg zeby nastepnego dnia to 600 mg juz dobrze zrobilo. Nie dorzucam bo uwazam, ze to nie ma sensu. Maksymalnie wzialem 750 mg,
Ale pozniej czuc juz po tym zakolowanie. Podkrecam kawa zawsze.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.