Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
To ja dodam jeszcze swój kolejny protip prega+alko(preferuje piwo). Tez mega mix, ja mam wtedy godmode.
Niestety wszywka w dupie
24 maja 2026serotoninowy pisze: W sumie to sam sobie odpowiedziałes. Mam identycznie. Tolerka szybko rośnie i szybko spada. Uzależnia troche fizycznie w moim przypadku ciągi na dawkach rekreacyjnych 750mg-2g kończą się brakiem ochoty by wstać z łóżka. Najrozsądniejszy system jaki u mnie się sprawdza to wyskoki i branie 750-900mg co 3 dni. Niestety coś za coś, nie da się w nieskończoność utrzymać tego zajebistego działania. Nie wiem co jeszcze napisać jak wspomniałem na wszystko w sumie sam sobie odpowiedziałes.
Protip: mix z dużą ilością kofeiny jeszcze mega podbija działanie, jest 2x lepiej. Ja zazwyczaj pije tak 3-4 kawy z 2 czubatych łyżeczek.
Co do kawy to obowiązkowo, bo bardzo ją lubię. Z rana do pregi na czczo (choć normalnie nie piję jej zaraz po przebudzeniu), po śniadaniu i jak minie parę godzin, a ja czuję już lekką sedację. Wtedy dokładam trzecią.
Jeszcze odnośnie tego braku sił do życia. To u mnie jest taka pojebana sprawa, że sam moment, w którym zdecyduję, że biorę tego dnia pregę, pozwala mi wstać i działać.
Kawa, prega, duża ilość wody i mogę się ogarnąć i wykąpać. A potem czekanie dwóch godzin z małym hakiem, żeby coś zjeść. Nie chodzi o te mocne pobudzenie, o którym wspominałem. Po prostu mózg wie, że dostanie swoją nagrodę.
Postaram się spróbować takich wrzutek co trzy dni, o których piszesz. Teraz trzy dni brałem pregę, wczoraj co prawda 1,2g rozpuszczone z energolem, parę godzin po obiedzie. Może nie było to jakieś mocne, jeśli w ogóle ją odczułem, ale przynajmniej nie mam zwały dzisiaj i jest spokojnie. Jutro pewnie będzie chujnia, więc misję z przerwą zaczniemy od wtorku.
Na mnie osobiście nie działa za dobrze, lecz o tym w innym wątku.
Z wiedzy uzyskanej od zaprzyjaźnioneego lekarza i farmaceuty, wiem że to lek nieudany. Generalnie przekręt firm farmaceutycznych. W ogóle nie działa tak jak podają w ulotce.
Jednak uwielbiany przez psychiatrów.
Kolejny wątek PREGABALINA jest hitem w zakładach karnych. Biorą to wręcz na umór.
Moim skromnym zdaniem lek nieudany, niebezpieczny, wymagający zażywania pod kontrolą nie mniejszą niż mocniejsze opio.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.