Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 5985 / 1236 / 43
Udar.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 40 / / 0
Proszę państwa co prawda nie zatrułem sie narkotykami ale mam inną poważną sprawę. Poszedłem dzisiaj na długi spacer i wziąłem ze sobą troche picia. Woda w plastiku 1.5l, woda w miedzianej butelce 1l i puszka monstera. Najpierw zacząłem pić wodę z miedzianej butli i wypiłem jej tak z 2/3 butelki i później zachciało mi sie monstera. Monster zrobił sie ciepły więc wypiłem go może z 150ml i postanowiłem wlać zawartość puszki do resztki wody w miedzianej butli. Po jakimś czasie ok godziny, postanowiłem jeszcze sie napić z tej miedzianej butli. Wziąłem ok 4-5 szybkich łyków. Pierwszy łyk był ok, smakował normalnie ale reszta która wleciała do mojego brzucha już miała jakiś inny smak. Po ok 20 minutach zacząłem mieć nudności, i chęć wyrzygania tego co wypiłem. Zajrzałem do tej miedzianej butelki i okazało się że monster rozpuścił taki lekki zielony osad który był w tej butli. Mówią na to patyna i wszystkie rury miedziane z wodą to mają. Zapytałem AI czy wypicie tej patyny jest szkodliwe i tutaj pojawia sie problem. Ai często kłamie i oszukuje więc nie ufam bezgranicznie temu ustrojstwu. W skrócie ai twierdzi że ten zielony osad to są jony miedzi i jest to ogromnie toksyczne dla człowieka i każe mi iść na sor. Mnie nudności i chęć rzygania przeszła po 20 minutach ale zalałem to wodą którą miałem. Ok 1litr na dwa podejścia. Wróciłem do domu i wedle tego co mi ai powiedziała to jak mam mleko w domu to wypić trochę i jak mam węgiel aktywny to też zażyć. Wypiłem 0.5l mleka takiego prawdziwego od krowy i wziąłem ok 3.5gr węgla aktywnego. Na tą chwilę mam lekki znośny ból brzucha i wodnistą biegunkę. Do wypicia tej kurwa patyny doszło ok godziny 16ej czyli ponad 6 godzin temu. I teraz mam pytanie czy mam zacząć się martwić? iść na ten sor? czy może te 4-5 łyków tego napoju to za mało aby doszło tu do czegoś poważnego? Nie chciałbym sobie zaszkodzić a dodam że gdy wróciłem do domu i wylałem reszte tej miedzianej butelki do zlewu w łazience to się przeraziłem. To była gęsta zielona breja i sama myśl że coś takiego wleciało do mojego brzucha generuje odruch wymiotny.
Kocham Deszcz bo tylko on na mnie leci..
  • 2105 / 349 / 0
Zalezy ile tej patyny pryjales jesli sladowe ilosci powinno byc ok ale 350 ml wypiłes łącznie plynu wiec moze byc roznie jak masz dosc silne wymioty nudnosci bole to wtedy sor

Najgorsze że energetyki sa kwasowe = silna reakcja z miedzia osobiscie bym jechal na sor
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 116 / 13 / 0
Słuchajcie z ogromnym wstydem i na wlasne życzenie….
Jestem we Wroclawiu daleko od domu
Znałem włada, znałem coco, beta-ketony….
I to w duzych ilosciach tez sie zdarzalo i kontrolowalem nawet gdy grubo
Ale na dolnymslasku sprobowalem metamfetaminy. I…?
To ze nie spie kilka nocy, to ze to takie jest kurwa dlugie to dzialanie, ogolem ledwie ogarniam, wiadomo slysze glosy, mam wrazenie ze zaraz przypal bedzie, wzrok jakis dziwny bo oczy zmeczone
Ja wyglądam blado, i jakbym potrzebował pilnie kroplówki.
Czy moglby mi ktos we wroclawiu pomoc, wiadomo ja jestem 1000% pewien ze se wkrecam i ze faktycznie widac po mnie ze jest tragicznie. Ale z drugiej strony to napewno teraz ludzie wydaja sie patrzec na mnie jakbym byl ich poprostu totalnym wrogiem. A patrzą tylko jak na człowieka który poprostu jest zamulony, mylą mu sie proste rzeczy itd
Obiecuje nic nienaodpierdalac, jestem spokojny, bede dozgonnie wdzieczny.
Mialem w nocy silne zalamanie nerwowe, takie prawdziwe
Nigdy wiecej nie kupie mety!
To jest poprostu kurewskie ścierwo do potęgi
To jest złe, zbyt intensywne, to nie jest na ludzki organizm
  • 5985 / 1236 / 43
Uspokój się na początek. Pamiętaj o nawadnianiu. To przejdzie, spokojnie. Właśnie z tego powodu nie biorę piko.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.