Najgorsze że energetyki sa kwasowe = silna reakcja z miedzia osobiscie bym jechal na sor
Jestem we Wroclawiu daleko od domu
Znałem włada, znałem coco, beta-ketony….
I to w duzych ilosciach tez sie zdarzalo i kontrolowalem nawet gdy grubo
Ale na dolnymslasku sprobowalem metamfetaminy. I…?
To ze nie spie kilka nocy, to ze to takie jest kurwa dlugie to dzialanie, ogolem ledwie ogarniam, wiadomo slysze glosy, mam wrazenie ze zaraz przypal bedzie, wzrok jakis dziwny bo oczy zmeczone
Ja wyglądam blado, i jakbym potrzebował pilnie kroplówki.
Czy moglby mi ktos we wroclawiu pomoc, wiadomo ja jestem 1000% pewien ze se wkrecam i ze faktycznie widac po mnie ze jest tragicznie. Ale z drugiej strony to napewno teraz ludzie wydaja sie patrzec na mnie jakbym byl ich poprostu totalnym wrogiem. A patrzą tylko jak na człowieka który poprostu jest zamulony, mylą mu sie proste rzeczy itd
Obiecuje nic nienaodpierdalac, jestem spokojny, bede dozgonnie wdzieczny.
Mialem w nocy silne zalamanie nerwowe, takie prawdziwe
Nigdy wiecej nie kupie mety!
To jest poprostu kurewskie ścierwo do potęgi
To jest złe, zbyt intensywne, to nie jest na ludzki organizm
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.