Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 5983 / 1236 / 43
Udar.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 40 / / 0
Proszę państwa co prawda nie zatrułem sie narkotykami ale mam inną poważną sprawę. Poszedłem dzisiaj na długi spacer i wziąłem ze sobą troche picia. Woda w plastiku 1.5l, woda w miedzianej butelce 1l i puszka monstera. Najpierw zacząłem pić wodę z miedzianej butli i wypiłem jej tak z 2/3 butelki i później zachciało mi sie monstera. Monster zrobił sie ciepły więc wypiłem go może z 150ml i postanowiłem wlać zawartość puszki do resztki wody w miedzianej butli. Po jakimś czasie ok godziny, postanowiłem jeszcze sie napić z tej miedzianej butli. Wziąłem ok 4-5 szybkich łyków. Pierwszy łyk był ok, smakował normalnie ale reszta która wleciała do mojego brzucha już miała jakiś inny smak. Po ok 20 minutach zacząłem mieć nudności, i chęć wyrzygania tego co wypiłem. Zajrzałem do tej miedzianej butelki i okazało się że monster rozpuścił taki lekki zielony osad który był w tej butli. Mówią na to patyna i wszystkie rury miedziane z wodą to mają. Zapytałem AI czy wypicie tej patyny jest szkodliwe i tutaj pojawia sie problem. Ai często kłamie i oszukuje więc nie ufam bezgranicznie temu ustrojstwu. W skrócie ai twierdzi że ten zielony osad to są jony miedzi i jest to ogromnie toksyczne dla człowieka i każe mi iść na sor. Mnie nudności i chęć rzygania przeszła po 20 minutach ale zalałem to wodą którą miałem. Ok 1litr na dwa podejścia. Wróciłem do domu i wedle tego co mi ai powiedziała to jak mam mleko w domu to wypić trochę i jak mam węgiel aktywny to też zażyć. Wypiłem 0.5l mleka takiego prawdziwego od krowy i wziąłem ok 3.5gr węgla aktywnego. Na tą chwilę mam lekki znośny ból brzucha i wodnistą biegunkę. Do wypicia tej kurwa patyny doszło ok godziny 16ej czyli ponad 6 godzin temu. I teraz mam pytanie czy mam zacząć się martwić? iść na ten sor? czy może te 4-5 łyków tego napoju to za mało aby doszło tu do czegoś poważnego? Nie chciałbym sobie zaszkodzić a dodam że gdy wróciłem do domu i wylałem reszte tej miedzianej butelki do zlewu w łazience to się przeraziłem. To była gęsta zielona breja i sama myśl że coś takiego wleciało do mojego brzucha generuje odruch wymiotny.
Kocham Deszcz bo tylko on na mnie leci..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.