Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Nie dość że się trudno odciąga to jeszcze często się zacinają. Polecam z doz te zielone z gumką
Dwa posty wyżej dobry przepis ale dwie sprawy do poprawy:
Nigdy nie robiłem z 2,5 ml octu. Zawsze było półtora i była gitara, nigdy nawet dla testu nie dolałem więcej bo wychodzę z założenia że nie mam pieniędzy na eksperymentowanie i tracenie materiału wskutek
zaspokojenia ciekawości po raz drugi powód: po co zmieniać coś co jest dobre.
Druga rzecz: nie zostawiaj tak długo bez opieki (jak już masz dolanye ocet i wsypujesz KMnO4 to wymieszaj dokładnie na przykład kręcąc 3 minuty, jak już porządnie wymieszasz, odstaw, owszem – ale miej to na oku i jak zacznie rosnąć natychmiast wstaw do miseczki z lodem i zimną wodą, strzyknij 0.5 ml lodowatej wody do środka żeby zwolniło.
Najlepiej to w ogóle Nie pozwalać żeby urosło po prostu trochę trzymaj na wierzchu trochę w środku w zimnie i tym sposobem w 20 minut sprawny operator potrafi doprowadzić fioletowy burgund do Czernej smoły pachnącej wabiącym doktorem Pepperem
"Rutyna to rzecz zgubna "
Ja mam jedną i o dziwo jestem na niej x lat niezmiennie
"Rutyna to rzecz zgubna "
09 lutego 2026WithoutSoul pisze: Na ile dawek wam wychodzi? Ja mam z 720 mg psefki wsumie 4 dawki
Czy ktoś ogarnięty, najlepiej formalnie wykształcony w dziedzinie chemii, może wskazać na jakąś metodę zrobienia kota, który jest w 100% wolny od zanieczyszczeń metalami, takimi jak mangan czy chrom? Czytałem niektóre wątki, ale większość autorów tych metod, po samym sposobie składania zdań, nie wyglądała na ludzi godnych zaufania, jeśli chodzi o potencjalne przekształcenie mózgu w pomidora. Jestem otwarty na pracę i naukę, ale nie chcę ryzykować zdrowiem, dzięki za pomoc i pozdrawiam.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.