4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Dziękuję Stary, za odpowiedź na mój post. W pewnym momencie czytając Twoją wiadomość poczułem jakbyś był nawet moim biologicznym bratem. Ja tam zawsze robię na ciepło, no może jakiś 1/100 razy zdaży się że robię w zamrażarce.
Po paru minutach od wymieszania wszystko puchnie, nazywam to, że "urosło jak murzynek^1", ale po zamieszaniu znów staje się płynne.

W sumie to i prawda, że metodą na ciepło, ale bez wyjątków - przy każdym razie - filtruję, nie jak inni wariaci - że walą błoto po kablach, a później zdziwnienie że ropienicę chirurg musi rozcinać skalpelem ..... Ajj, chwała Bogu że mnie to nigdy nie spotkało.

Trzymajcie się.

1= takie ciastko.

Post scriptum. Właśnie jestem na etapie czekania, za chwilę filtracja. Pompka 10, kolka .5, za chwilę zrobi się ciepło :)

Scalono — CaF

Na wstępie zaznaczam że nie mogłem edytować posta.

Dziś zrobiłem w ten sposób:
Do 6 ml wody z 2.5 ml octu rozpuścić 12 tabl. Acatar acti-tabs. Dodać 400 mg nadmanganianu i dokładnie wymieszać. Odstawić na około 25 minut. Po czym zamieszać i przefiltrować.
Wyszło bomba, jeden z lepszych. Na wejściu czuć jak wchodzi ciepło począwszy na czoło, twarz, dvpę i kończyny : ). Czas działania około 1 h 20 min. Zaraz poleci przepłuczka.
Na zdjęciach produkt jaki mi wyszedł (nie przepłuczka):

[ external image ]
[ external image ]
  • 58 / 5 / 0
Nie wiem jak możecie używać tych białych pompek.
Nie dość że się trudno odciąga to jeszcze często się zacinają. Polecam z doz te zielone z gumką 😌
  • 3622 / 598 / 1
Ja filtrowalem w 20 ml (zielone bez gumy)
Dwa posty wyżej dobry przepis ale dwie sprawy do poprawy:
Nigdy nie robiłem z 2,5 ml octu. Zawsze było półtora i była gitara, nigdy nawet dla testu nie dolałem więcej bo wychodzę z założenia że nie mam pieniędzy na eksperymentowanie i tracenie materiału wskutek
zaspokojenia ciekawości po raz drugi powód: po co zmieniać coś co jest dobre.

Druga rzecz: nie zostawiaj tak długo bez opieki (jak już masz dolanye ocet i wsypujesz KMnO4 to wymieszaj dokładnie na przykład kręcąc 3 minuty, jak już porządnie wymieszasz, odstaw, owszem – ale miej to na oku i jak zacznie rosnąć natychmiast wstaw do miseczki z lodem i zimną wodą, strzyknij 0.5 ml lodowatej wody do środka żeby zwolniło.
Najlepiej to w ogóle Nie pozwalać żeby urosło po prostu trochę trzymaj na wierzchu trochę w środku w zimnie i tym sposobem w 20 minut sprawny operator potrafi doprowadzić fioletowy burgund do Czernej smoły pachnącej wabiącym doktorem Pepperem
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.