Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Nie dość że się trudno odciąga to jeszcze często się zacinają. Polecam z doz te zielone z gumką
Dwa posty wyżej dobry przepis ale dwie sprawy do poprawy:
Nigdy nie robiłem z 2,5 ml octu. Zawsze było półtora i była gitara, nigdy nawet dla testu nie dolałem więcej bo wychodzę z założenia że nie mam pieniędzy na eksperymentowanie i tracenie materiału wskutek
zaspokojenia ciekawości po raz drugi powód: po co zmieniać coś co jest dobre.
Druga rzecz: nie zostawiaj tak długo bez opieki (jak już masz dolanye ocet i wsypujesz KMnO4 to wymieszaj dokładnie na przykład kręcąc 3 minuty, jak już porządnie wymieszasz, odstaw, owszem – ale miej to na oku i jak zacznie rosnąć natychmiast wstaw do miseczki z lodem i zimną wodą, strzyknij 0.5 ml lodowatej wody do środka żeby zwolniło.
Najlepiej to w ogóle Nie pozwalać żeby urosło po prostu trochę trzymaj na wierzchu trochę w środku w zimnie i tym sposobem w 20 minut sprawny operator potrafi doprowadzić fioletowy burgund do Czernej smoły pachnącej wabiącym doktorem Pepperem
"Rutyna to rzecz zgubna "
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?