Rozumiem że byłaś na substytucji że masz taką wiedzę? XD
Powinna, a nie jest. Przypuszczam, że wszystko rozbija się o koszta. Na narkomanów raczej niechętnie wydają pieniądze, a Mietek jest tani. Szkoda jeszcze, że chujowy. Sprawdza się wąskiej grupie osób. Pewnie głównie u helupiarzy.
kratomem próbowałam się leczyć już dużo wcześniej, ale nie wiedziałam jeszcze jak to robić by uzyskać najlepsze efekty. Moje sugestie:
1. kolor i kraj pochodzenia kratomu obojętne, wszystko to jedno i to samo gówno xd
2. kup przynajmniej pół kilo kratomu i gigantyczne paczki pustych kapsułek żelatynowych w największym rozmiarze (podejrzewam, że u mnie zeszło już z 1000 sztuk).
3. zacznij od dawki 10 kapsułek dwa razy dziennie (ja biorę raz po przebudzeniu i potem o 18 w pracy, lepiej nie brać przed snem, bo serducho nie daje zasnąć xd)
4. stopniowo zmniejszaj ilość kapsułek, aż w końcu będziesz gotowy całkowicie zejść (po 1,5 miesiąca jestem na dawce sześć kapsułek dwa razy dziennie)
Wcześniej mi nie wychodziło, bo sypałam tego kratomu na oko, czasami piłam sześć razy dziennie (nawet 25g dziennie! to jest końska dawka, a nie lecznicza) i nie dość, że Kratom mi się skończył zanim wystąpiły jakiekolwiek terapeutyczne efekty to jeszcze na koniec miałam gorszego skręta niż po kodzie, nie warto xd Trzeba znaleźć sobie sposób na wyliczanie dawki i kapsułki w tym wypadku sprawdzają się idealnie.
Za następne półtorej miesiąca zrobię update, bo mam zamiar trzymania się tej substytucji przez trzy miesiące (w przypadku mojego wjebania się, krótszy okres może się nie powieść...), schodząc z dawki w ten sposób, by nie było nawet śladu skręta.
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.