Od pierwszego pina 2x dziennie otwierałem worek i pryskałem przegotowaną wodą lekko ścianki wpuszczając tam świeże powietrze (natomiast nie wachlowałem go, robię to dopiero od 16 godzin, nie doczytałem i myślałem, że wystarczy z 5min otwarty worek trzymać)
Mam pytanie o czarne paski na trzonach niektórych z nich, czy one są absolutnie normalne? Czy oznaczają za dużą wilgoć? Za małą cyrkulację? Jest tylko kilka dni do zbiorów, nie chcę nic spierdolić i super, gdybym mógł ponowić proces.
Dodatkowo ciekawi mnie ta zbita masa przy tym największym, on powstawał razem z nią, ciekawie się obserwuje to wszystko generalnie XD
Bardzo dziękuję wszystkim za dotychczasowy wkład - sporo wiedzy i ciekawostek z tego czerpałem, miłego dnia!
warn - offtop @V44
27 czerwca 2026Kazik444 pisze: Czy można łączyć mikrodawki psylo z antydepresantami?
Zabrałem się ostatnio za pierwszą uprawę. Jestem na finiszu ale nie bardzo zastanawia mnie czy to wszystko dobrze wyrosło, gdyż aktualnie w worku pojawiła się jedna gigantyczna sztuka i kilka mniejszych - co z tym dalej robić? rzućcie proszę jakąś podpowiedź co z tym dalej działać :) jest to odmiana Machine Elf
wietrze 3x dziennie, piny wyjebalo z 5 dni temu, pany - kiedy je kosic?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.