Od pierwszego pina 2x dziennie otwierałem worek i pryskałem przegotowaną wodą lekko ścianki wpuszczając tam świeże powietrze (natomiast nie wachlowałem go, robię to dopiero od 16 godzin, nie doczytałem i myślałem, że wystarczy z 5min otwarty worek trzymać)
Mam pytanie o czarne paski na trzonach niektórych z nich, czy one są absolutnie normalne? Czy oznaczają za dużą wilgoć? Za małą cyrkulację? Jest tylko kilka dni do zbiorów, nie chcę nic spierdolić i super, gdybym mógł ponowić proces.
Dodatkowo ciekawi mnie ta zbita masa przy tym największym, on powstawał razem z nią, ciekawie się obserwuje to wszystko generalnie XD
Bardzo dziękuję wszystkim za dotychczasowy wkład - sporo wiedzy i ciekawostek z tego czerpałem, miłego dnia!
warn - offtop @V44
27 czerwca 2026Kazik444 pisze: Czy można łączyć mikrodawki psylo z antydepresantami?
Zabrałem się ostatnio za pierwszą uprawę. Jestem na finiszu ale nie bardzo zastanawia mnie czy to wszystko dobrze wyrosło, gdyż aktualnie w worku pojawiła się jedna gigantyczna sztuka i kilka mniejszych - co z tym dalej robić? rzućcie proszę jakąś podpowiedź co z tym dalej działać :) jest to odmiana Machine Elf
wietrze 3x dziennie, piny wyjebalo z 5 dni temu, pany - kiedy je kosic?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III
Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.