Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
27 czerwca 2026Duce pisze:Od kiedy na serwisie panuje taki rygor?27 czerwca 2026freezin9moon pisze: widze jeszcze min. 3 wyjscia:
kazde jest wspaniale, nie wymaga rozmowy z tym chujem.
- profilaktycznie spalic cale gospodarstwo w cholere z domownikami wlacznie. wszystkimi. zeby sie nie mscili. jeszcze raz - profilaktyka najwazniejsza.
linia obrony w razie co: glosy kazali.- kup sobie zatyczki do uszuSpoiler:
- albo duzo tribioticu i stosowac do uzyskania zadowalajacego tlumienia
Warn - Regulamin punkt IV §2. #V44
Tasiemiec zawsze był miejscem rozpusty i dyskusji bez większych zasad, chyba że ktoś bardzo łamał regulamin?
Zanim na trochę zniknąłem z forum to niemal abstrakcją było dostać bana w tasiemcu
Formalnie np, ten post łamie regulamin, ale i tak bym chciał zgłosić zażalenie xd London też tak dostał. Jeszcze rozumiem, w jakimś ważnym, poważnym wątku tematycznym, który służy zbieraniu wiedzy i edukowaniu, ale w Tasiemcu??![]()
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
jakby tam zamiast tej oczywiscie zartobliwej sugestii o puszczeniu z dymem, w uzasadnieniu "czepic sie" (cudzyslow nie jest przypadkowy!) tego rowniez ironicznego podpunktu z mascia to mysle ze oszczedzilibyscie sobie w jakims stopniu zbednych dyskusji i koniecznosci brniecia w narracje o nawolywaniu do podpalenia. Ja problemu z tym nie mam, jest warn to jest i tyle, co tu drazyc.
dobra, spadam ucierac mydlo na tarce. pozdro.
Ale nie jestem już moderatorem, więc nie będę ingerował w waszą pracę, wiem, że macie zawsze jakieś ustalenia i z czegoś wszystko wynika, wiec tylko może ponarzekam tu i tam, jak to starzy i zgryźliwi mają w zwyczaju i się grzecznie dostosuje jak każdy inny użyszkodnik :)
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.