Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 2994 / 643 / 0
Poczytaj sobie ostatnie posty londona to zrozumiesz, dlaczego dostał bana. W tasiemcu czy nie w tasiemcu, jak się pisze pedofilskie teksty a potem mimo ostrzeżeń sugeruje morderstwo, to ponosi się konsekwencje. Twój pomysł o strzelaniu do koguta napędził falę równie mądrych pomysłów i sugestii o paleniu gospodarstw i zabijaniu ludzi, takie coś nie będzie tolerowane.
"Kocham Was Bardzo" — Marek Kotański
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
  • 9678 / 1907 / 2
27 czerwca 2026Duce pisze:
27 czerwca 2026freezin9moon pisze:
widze jeszcze min. 3 wyjscia:
kazde jest wspaniale, nie wymaga rozmowy z tym chujem.

- profilaktycznie spalic cale gospodarstwo w cholere z domownikami wlacznie. wszystkimi. zeby sie nie mscili. jeszcze raz - profilaktyka najwazniejsza.
linia obrony w razie co: glosy kazali.
Spoiler:
- kup sobie zatyczki do uszu

- albo duzo tribioticu i stosowac do uzyskania zadowalajacego tlumienia
Warn - Regulamin punkt IV §2. #V44
Od kiedy na serwisie panuje taki rygor?
Tasiemiec zawsze był miejscem rozpusty i dyskusji bez większych zasad, chyba że ktoś bardzo łamał regulamin?
Zanim na trochę zniknąłem z forum to niemal abstrakcją było dostać bana w tasiemcu :fuj:

Formalnie np, ten post łamie regulamin, ale i tak bym chciał zgłosić zażalenie xd London też tak dostał. Jeszcze rozumiem, w jakimś ważnym, poważnym wątku tematycznym, który służy zbieraniu wiedzy i edukowaniu, ale w Tasiemcu?? :uwaga:
Litości. Ja pytałem Londiego, czy nie chce bana to załatwimy to na spokojnie. Nie chciał a potem zaczął latać z głupotami. Jasne są w robalu hasła że sraniem do ryja i inne głupoty ale są jakieś granice. Te granice to pedofilia, morderstwa i temu podobne. Co innego jest pisać o ubiciu koguta a co innego o odjebaniu somsiada.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 618 / 148 / 0
taki protip moze:

jakby tam zamiast tej oczywiscie zartobliwej sugestii o puszczeniu z dymem, w uzasadnieniu "czepic sie" (cudzyslow nie jest przypadkowy!) tego rowniez ironicznego podpunktu z mascia to mysle ze oszczedzilibyscie sobie w jakims stopniu zbednych dyskusji i koniecznosci brniecia w narracje o nawolywaniu do podpalenia. Ja problemu z tym nie mam, jest warn to jest i tyle, co tu drazyc.

dobra, spadam ucierac mydlo na tarce. pozdro.
  • 1825 / 106 / 20
Moim zdaniem trzeba rozgraniczyć kiedy ktoś nawołuje do sytuacji w stylu "diler cię oszukał, to weź znajdź paru kolegów i połamcie mu kolana" od "stary mnie wkurwia to mu wpakuje granat w dupsko jak będzie pił harnasia".
Ale nie jestem już moderatorem, więc nie będę ingerował w waszą pracę, wiem, że macie zawsze jakieś ustalenia i z czegoś wszystko wynika, wiec tylko może ponarzekam tu i tam, jak to starzy i zgryźliwi mają w zwyczaju i się grzecznie dostosuje jak każdy inny użyszkodnik :)
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.