Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 243 / 15 / 0
nasennie srednio, za to rano nie mozna wstać. przymulenie ze nie kontaktuje sie do 14[ lepiej nie wsiadać w auto] potem juz jest ok, na moj obecny stan psychiczny to zmniejsza ilosc myśli jest czysto. az za czysto w głowie czasami lepiej jak po sertralinie, zmniejsza ilosc schiz i poryć ze coś widze albo cos biega za rogiem, albo gadaja o mnie.. i przywraca mnie do normalnosci, czuje wiatr, i zapach drzew itd, tak na codzień nie czuje nic prawie ,nawet w furze zima ogrzewania nie właczałem zanim nie zauwazylem ze szyba zamarza, równie dobrze moglo grzac na full i siedzialem w kurtce, wiec fajny efekt ze wraca sie do normalnosci tylko zamuła, i strach ze jak zaczne to brać to juz mi się mozg przyzwyczai do tego i skończe na tym, wiec biore doraznie jak widze ze głowa wariuje
"Niejednemu tu psychiatra jestem pewien nie pomoże,"
  • 5974 / 1232 / 43
A ja to gówno pochwalę. Nasennie jest wporzo. Dostawałem to w szpitalu, i miło wspominam ten lek.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1501 / 93 / 2
Ogólnie jak brałem po 110 mg chlora o godz 0.30 w nocy to dopiero zasnąłem 3.20 i spałem do 10 i ogólnie były przebudzenia.Byłem wtedy po 2 sztukach mefedronu w nocy to lek to dobry trip kiler będąc nafukanym.Dobre uspokojenie plus mega suchość w ustach.
action movie:gun:
  • 10 / 3 / 0
Biorę to na spanie w kombo z kwetiapiną. 50mg chlora i 300mg kwety. Wcześniej miałem kombo kwetiapina + Tisercin (nie pamiętam nazwy substancji). Powiem że dobrze uspokaja na koniec dnia, pozwala wcześniej zasnąć ale żeby jakoś ścinało z nóg to nie zauważyłem. Na drugi dzień wstaję 8 rano bez zamuły, także dość dobrze toleruję ten lek.
  • 1501 / 93 / 2
Lepiej brać sobie po sobie po 100 mg, jako wyłącznik do snu od kwetiapiny.Kwetiapina jest na moje bardziej neuroleptyczna.Z opisów medycznych wynika, że jest słabo neuroleptyczny ten lek, to plus na moje.Nie wiem czemu ma powdować częściej uboki, bo to pierwsza generacja. @DziadPrownasalski To masz tolerkę dużą. 300mg kwetiapiny to zwykła osoba co bierze, śpi 20 h na pierwszy raz.Zmień se rodzaj leku na bzd, albo spróbuj np. jakiś TLPD.
action movie:gun:
  • 10 / 3 / 0
Lekarka nie wypisze mi benzodiazepin "bo uzależniają". Z tej kwetiapiny najchętniej zrezygnowałbym całkiem, bo już nie działa na mnie nasennie. Jaki TLPD byś polecił na spanie?
  • 55 / 2 / 0
Czy chlorprotiksen ma działanie przeciwlękowe I w jakich dawkach?
  • 5974 / 1232 / 43
Niby jakieś tam ma. Ale dla mnie słabe.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 200 / 24 / 0
No ma znikome, albo nie ma w ogóle. Kiedyś jak nic innego nie było pod ręką , a przez lęki nie mogłem zasnąć , to się bardzo zawiodłem.
Najlepiej mj i nic więcej :P
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.