Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 243 / 15 / 0
nasennie srednio, za to rano nie mozna wstać. przymulenie ze nie kontaktuje sie do 14[ lepiej nie wsiadać w auto] potem juz jest ok, na moj obecny stan psychiczny to zmniejsza ilosc myśli jest czysto. az za czysto w głowie czasami lepiej jak po sertralinie, zmniejsza ilosc schiz i poryć ze coś widze albo cos biega za rogiem, albo gadaja o mnie.. i przywraca mnie do normalnosci, czuje wiatr, i zapach drzew itd, tak na codzień nie czuje nic prawie ,nawet w furze zima ogrzewania nie właczałem zanim nie zauwazylem ze szyba zamarza, równie dobrze moglo grzac na full i siedzialem w kurtce, wiec fajny efekt ze wraca sie do normalnosci tylko zamuła, i strach ze jak zaczne to brać to juz mi się mozg przyzwyczai do tego i skończe na tym, wiec biore doraznie jak widze ze głowa wariuje
"Niejednemu tu psychiatra jestem pewien nie pomoże,"
  • 5932 / 1224 / 43
A ja to gówno pochwalę. Nasennie jest wporzo. Dostawałem to w szpitalu, i miło wspominam ten lek.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1500 / 92 / 2
Ogólnie jak brałem po 110 mg chlora o godz 0.30 w nocy to dopiero zasnąłem 3.20 i spałem do 10 i ogólnie były przebudzenia.Byłem wtedy po 2 sztukach mefedronu w nocy to lek to dobry trip kiler będąc nafukanym.Dobre uspokojenie plus mega suchość w ustach.
action movie:gun:
  • 7 / 3 / 0
Biorę to na spanie w kombo z kwetiapiną. 50mg chlora i 300mg kwety. Wcześniej miałem kombo kwetiapina + Tisercin (nie pamiętam nazwy substancji). Powiem że dobrze uspokaja na koniec dnia, pozwala wcześniej zasnąć ale żeby jakoś ścinało z nóg to nie zauważyłem. Na drugi dzień wstaję 8 rano bez zamuły, także dość dobrze toleruję ten lek.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.