Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 5952 / 1230 / 43
Tak.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 306 / 19 / 0
@london5 Na pewno nic sie nie stanie? Wypilem w 200 ml wodki wczesniej ale minelo juz 4-5h odkad wypilem te drinki
  • 5293 / 952 / 0
Nic Ci nie będzie.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 7 / 2 / 0
Cóż począć jak brakło kettrelu właśnie tej nocy? Mam jedną tabletkę 25 mg prometazyny, melatoninę, piwo. Na kodeinie jestem to będzie lekki Lean. Zobaczymy, ale czarno to widzę. Ja bym nie był w ogóle fanem antypsychotyków, jak to jest to się zarzuca na spanie. Każdy antypsychotyk na odstawce wygeneruje efekt odwrotny. W sumie to się cieszę, że się mi to skończyło. Pakują to ścierwo ludziom, wynalazki jakieś. Mam zasadę, że nie walę wynalazków albo od święta. Przy kodeinie, najstarszym dragu świata, takie rzeczy to dopalacze.
  • 5952 / 1230 / 43
Na ulotce jest napisane, że przy nagłym odstawieniu może wystąpić bezsenność. Ale 25mg to nie dużo. Jesteś na kodzie, to nie będzie tak źle.

Proponuję kilka piw i mj.

Enjo.
  • 197 / 23 / 0
Oj tak jest bezsenność. I to długa, uciążliwa , ma się wrażenie że nie minie.
@london5 dobrze mówi. Przy 25 mg jak już wystąpi to mała. mj i piwka pomogą :)
Najlepiej mj i nic więcej :P
  • 2087 / 346 / 0
Całkiem przyjemny lek który dobrze i mocno usypia. Ostatnio przetrzepałem apteczkę znalazłem dwie rzeczy ciekawsze w tym to. Wczoraj stestowalem 1 tabletke (dawki nie pamietam- chyba pomarańczowa/lososiowa) po godzinie położyła do spania działanie czułem prawie 12 godzin do pierwszej kawy. ☕️
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 5952 / 1230 / 43
To chyba setka była.
Wiem, bo mam identyczne.
  • 197 / 23 / 0
Setki są zielone , przynajmniej u mnie. Te pomarańczowe to 25

Chyba że jest jakas inna firma produkujące kwete niż celon, ale w życiu się nie spotkałem
Najlepiej mj i nic więcej :P
  • 5952 / 1230 / 43
Mylisz się.
Ja mam Kwetapinor setki i są pomarańczowe wielkości tiochodinu.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.