14 czerwca 2026supersierzant11 pisze: Mefka przestała klepać po kilkunastym lajnie. Nie wolno ci powiedziec że płukanie nosa nie ma raczej tutaj sensu, bo nie klepnie i tak, albowiem ocierasz się o warna. Hyperreal 2k26
Przeczytaj jeszcze raz co napisali chłopaki i wróć.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Sam jestem zwolennikiem sniffowania, a oralnie zazwyczaj przyjmowałem ostatnią dawkę, która mi zostawała przed końcem imprezy, rozpuszczałem w napoju i zabawa jeszcze chwilę trwała.
mefedron w przeciwieństwie np do takiego 4CMC działa i spisuje się bardzo dobrze zarówno donosowo jak i oralnie... gdzie np na mnie 4CMC donosowo działa jak placebo, i praktycznie nie widziałem w tym żadnych walorów rekreacyjnych ( a prób było kilkanaście - no przynajmniej u mnie ta substancja tak ma )
a odpowiadając wprost na pytanie @rapsyfrompoland ... jak bardzo zniszczy żołądek... zniszczysz go adekwatnie do tego jak go będziesz traktował... Jak już wspomniał przedmówca nie bierz nigdy mefedronu na pusty żołądek, i nie że nie zadziała ( bo zadziała a nawet czasami lepiej niż na pełny ) ale tu chodzi o jego kondycję, a im bardziej będziesz dbał o osłonki, tym więcej imprez jeszcze z mefedronem oralnie ogarniesz.
Wy garsciami wpierdalacie czy jak?
16 czerwca 2026xwojax pisze: Skończcie gadać bzdury. Kefirami chcecie nadrabiać to co niszczą dopalacze? wystarczy że jeden raz przesadzisz oralnie i wypalisz dziurę w żołądku na amen
I druga sprawa ja napiszę prościej, bo możesz kolegi nie zrozumieć
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.