14 czerwca 2026supersierzant11 pisze: Mefka przestała klepać po kilkunastym lajnie. Nie wolno ci powiedziec że płukanie nosa nie ma raczej tutaj sensu, bo nie klepnie i tak, albowiem ocierasz się o warna. Hyperreal 2k26
Przeczytaj jeszcze raz co napisali chłopaki i wróć.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Sam jestem zwolennikiem sniffowania, a oralnie zazwyczaj przyjmowałem ostatnią dawkę, która mi zostawała przed końcem imprezy, rozpuszczałem w napoju i zabawa jeszcze chwilę trwała.
mefedron w przeciwieństwie np do takiego 4CMC działa i spisuje się bardzo dobrze zarówno donosowo jak i oralnie... gdzie np na mnie 4CMC donosowo działa jak placebo, i praktycznie nie widziałem w tym żadnych walorów rekreacyjnych ( a prób było kilkanaście - no przynajmniej u mnie ta substancja tak ma )
a odpowiadając wprost na pytanie @rapsyfrompoland ... jak bardzo zniszczy żołądek... zniszczysz go adekwatnie do tego jak go będziesz traktował... Jak już wspomniał przedmówca nie bierz nigdy mefedronu na pusty żołądek, i nie że nie zadziała ( bo zadziała a nawet czasami lepiej niż na pełny ) ale tu chodzi o jego kondycję, a im bardziej będziesz dbał o osłonki, tym więcej imprez jeszcze z mefedronem oralnie ogarniesz.
Wy garsciami wpierdalacie czy jak?
16 czerwca 2026xwojax pisze: Skończcie gadać bzdury. Kefirami chcecie nadrabiać to co niszczą dopalacze? wystarczy że jeden raz przesadzisz oralnie i wypalisz dziurę w żołądku na amen
I druga sprawa ja napiszę prościej, bo możesz kolegi nie zrozumieć
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.