Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
PS. Wrzucam link do pregabalinowej knajpy: viewtopic.php?t=70235
Objawy odstawienne (łagodne ale także te fizyczne tzn kości) wracają już po każdej ilosci. Leków na szczęście już nie dostaję ale stan wysokiego alertu/zagrożenia był w głowie 2 dni
one by one we will take you
Natomiast ja mam pytanie, czy trzęsą wam się dłonie będąc na większych dawkach pregi powiedzmy 600-900mg?
Z tego co czytałem i co lekarz mi kiedyś wspominał, drżenia mięśni i różne dziwne ruchy nie są jakimś niespotykanym skutkiem ubocznym pregabaliny. U mnie ustępowało po zejściu z dawki albo po całkowitym odstawieniu.
Bardziej zastanawia mnie coś innego – czy ktoś po dłuższym czasie brania zauważył pogorszenie pamięci i koncentracji? Mam wrażenie, że przy regularnym stosowaniu funkcjonuję normalnie, ale dopiero po kilku dniach bez pregi widzę, jak bardzo byłem zamulony poznawczo.
Dzięki za odpowiedź odnośnie tych trzęsących dłoni, mam z tym spory problem tzn u mnie nie ma problemu z klikaniem na tele, obsługą pada od konsoli czy ogólnie czynnosciami które muszę wykonać jak krojenie chleba, warzyw itd ale w pracy kiedy przyszło posłodzić kawę to patrzyło się na mnie 8 osób jak rozsypuje cukier słodząc kawę, czy kiedy wystawie dłoń będąc sam i staram się ją po prostu utrzymać nie ruchomo mam nadzieję że wiadomo o co chodzi bo nie wiem jak to opisać to po prostu wygląda to jak lekki parkinsonizm, palce same mnie się po prostu trzęsą i drżą wykonują mimowolne ruchy. Trochę mnie to niepokoi.
Nie wiem od czego to zależy.
Ja też mam problemy z koncentracją. Często się zapominam i czuje mgłę mózgową. Nie wiem jak mam sobie pomóc. Chciałbym poznać psychiatrę który nie boi się leczyć i dałby mi jakies mocne prochy żebym się w końcu obudził. Myślałem już nawet o stosowaniu amfetaminy w aptecznych dawkach, ale narazie się z tym wstrzymuję.
Nie spowoduje tolerki na benzo, ona ma inny mechanizm działania, wiąże się z podjednostka receptora α2δ kanału wapniowego a nie jak benzo z receptorem benzodiazepinowym.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?