Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Jak dla mnie jedno z najlepszych dostępnych teraz RC jest Nep. Małe dawkowanie w miarę długie działanie i dzięki temu jest wydajny i starcza na dłużej niż 3 cmc itp. Na mnie działa dobrze 100mg wiem że zalecana dawka to 50mg ale jak dla mnie to trzeba tak że 100mg żeby było dobrze . Nep jak dla mnie to coś w stylu dobrej amfetaminy. Nadaje się do pracy w odpowiednich dawkach a dorzutki cały czas działają.
  • 15 / 6 / 0
Próbował ktoś rozpuścić nepa w olejku do e-papierosa? po rozpuszczeniu 0,5-1g na 5ml, mieszaniu co jakiś czas i odstawieniu na parę h roztwór staje się klarowny i nadaje się do vapowania w epapierosie, smakuje nepem i ma wyraźne działanie pobudzające, ale inne niż zwykłe vapo czy sniff.
Przy wyższych stężeniach ciężko utrzymać bucha w płucach i gardło dostaje
Dobre do dyskretnego spożycia ;)
  • 1734 / 277 / 0
@karpiu1 jeden vendor miał w ofercie NEP i A-PVP w olejku. Ja kiedyś sypałem do liquida alfę i hexen, działało.
  • 37 / 8 / 0
moj ulubiony b-k do pracy dostepny w dzisiejszych czasach ale tylko oral. jaranie tego czy sniffowanie to marnowanie tematu i psychika sie rysuje :D
  • 1734 / 277 / 0
@mothyl jakie dawki?
  • 37 / 8 / 0
70mg na pusty bebzun jak juz wychodze z domu. w ciagu 15 minut jestem w pracy i juz lata po przewodach w baniaku cos tam. wiem ze to pizdryk a nie dawka ale na rozkretke w robocie starczy. potem juz bez dokladek
  • 1734 / 277 / 0
Myślę że przy NEP 70 mg to nie tak mało bo to mocna używka. Wiadomo, oral i sniff to co innego ale mimo wszystko. Chętnie bym spróbował ale wiem aż za dobrze że nie panował bym nad sobą i zaraz zaczął walić do nosa i chuj by był z chodzenia do pracy. Jedyne po czym jest szansa że wyjdę z chaty i pójdę do roboty to feta.
  • 37 / 8 / 0
zgadzam sie, 70mg to nie jest mala dawka na poczatek i NIE zalecam jej nikomu na start z czytajacych, zastanawiajacych sie... nawet jesli to oral. to jest taka substancja, ktora trzeba potestowac w zaciszu domowym i znalezc odpowiednia dawke oraz ROA samemu zanim sie wyjdzie gdziekolwiek. jak juz teraz sie wahasz to podswiadomie bardzo dobrze wiesz, ze to zly pomysl %-D mysle, ze jesli prawdziwy speed ci sluzy to przy nim zostan. ktos musi podtrzymywac polska tradycje przed stale nadciagajacymi pikolakami %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.