Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Jak dla mnie jedno z najlepszych dostępnych teraz RC jest Nep. Małe dawkowanie w miarę długie działanie i dzięki temu jest wydajny i starcza na dłużej niż 3 cmc itp. Na mnie działa dobrze 100mg wiem że zalecana dawka to 50mg ale jak dla mnie to trzeba tak że 100mg żeby było dobrze . Nep jak dla mnie to coś w stylu dobrej amfetaminy. Nadaje się do pracy w odpowiednich dawkach a dorzutki cały czas działają.
  • 15 / 6 / 0
Próbował ktoś rozpuścić nepa w olejku do e-papierosa? po rozpuszczeniu 0,5-1g na 5ml, mieszaniu co jakiś czas i odstawieniu na parę h roztwór staje się klarowny i nadaje się do vapowania w epapierosie, smakuje nepem i ma wyraźne działanie pobudzające, ale inne niż zwykłe vapo czy sniff.
Przy wyższych stężeniach ciężko utrzymać bucha w płucach i gardło dostaje
Dobre do dyskretnego spożycia ;)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.