- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Opio swietnie wchodzi na zjazd. Jak czlowiek przesadzi z mefem to tym bardziej .
Glownie mieszam tramadol i Oxy z mefem. Konfiguracje;
1. I.V. Oxy+mef = to tak od 10-30 mg.Oxow + okolo 125-225 mg mefa, jeden gora dwa strzaly. Tylko na specjalne okazje. Odlot tak zajebisty, ze wole miec go 'od swieta', bo nic by nie klepalo.
2. Doustnie mef + i.v. Oxy = najpierw bomba z mefa okolo 300 mg., i po okolo 20-30 minutach Oxy i.v., maksymalnie 50 mg.
3. donosowo Oxy + mef.
4. tramadol + mef = dawki tramadolu maks.300 mg., najpierw mef w bombce lub i.v., dawki w zaleznosci od potrzeby. ;-)
Wystarczy wpisać oksykodon+3cmc i uzyskasz odpowiedź na swoje pytanie.
31 maja 2026slodkapszczolka pisze: Na pewno ktoś testował taki mix, więc chce zapytać o wrażenia. Jak wygląda mixowanie dopaminowego sortu 3cmc z oxy? Na dniach wpadnie mi trochę oksanów do łapy, jako, że jest to u mnie rarytas który mam bardzo rzadko to chciałbym sobie spróbować takiego speedballaKiedyś mixowałem kodę z metkatem i było fajnie ale niestety kot znosił większość efektów kody, ot bardzo silny stymulant i słabiutki opioid, wygrywała stymulacja a ja lubie posiedzieć i poczilować. 3CMC jednak kosi mniej od kota (i mniej stymuluje w moim przypadku), a oxy mocniej od kody więc może być ciekawie haha. Oxy planuje na pewno oralem (bo tak mnie robi najmocniej) z 40mg na wyzerowanej przez krótki detox tolerce żeby zrobiło mocno, a 3cmc sniffem pewnie standardowo u mnie z 150mg na pierwszą porcje, ale mogę też łyknąć jeśli tak jest lepiej, a w razie czego nie mam też oporu przed igiełkami. Ktoś coś? Git mix i proporcje? Czy może zmniejszyć ilość ketona?
Mix git. Wygląda tak, ze czujesz swietna faze, a dokladnie - przede wszystkim nie bedzie zmulenia/sennosci od Oxow. Tutaj raczej Oxy moga zbijac 3cmc, dlatego mniej. Tym bardziej jesli Oxy wezmiesz doustnie.
Ja moze troche zmniejszyl dawkę Oxow, 20-30 powinno dac bardzo dobry efekt. Nie bedziesz naspidowany/wystrzelony. Zaistnieje przyjemna, ale nie natarczywa motywacja. Oxy zamaskuja zjazd od 3cmc, wiec tez nie szalej. To nie mix na 24h brania. Bedziesz odczuwać blogosc charakterystyczna tylko dla tego mixu,.
W przypadku podania i.v. za pierwszym razem zalecam ostroznosc, polegająca na zmniejszeniu dawki jednego i drugiego. Np. 10mg.Oxow + 125 mg 3CMC. Rozrabiasz zgodnie ze sztuka jedno i drugie , a następnie wlewasz do pompki i walisz.
Jakies pytania ?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.