Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 147 / 18 / 0
Paradoksalnie ten mix jest lepszy niż substancje solo - ketony zapobiegają wystąpieniu depresji oddechowej przy opio bo aktywują układ współczulny, gdzie aktywuje się serducho i niepokój, a opio znów działają na przywspółczulny - równowaga. Też swego czasu lubiłam te mixy.
  • 31 / 2 / 0
Zgadzam się, tym bardziej, że stymulanty niwelują skutki uboczne opio jak wspomniana właśnie np depresja oddechowa, czy zapaść. Już lepiej speedballa walnąć, niż np benzo z alko mieszać %-D
  • 28 / 3 / 3
Wszelkie opio z beta-ketonami bardzo lubię. Staram sie jednak nie brac bieda speed-boli.
Opio swietnie wchodzi na zjazd. Jak czlowiek przesadzi z mefem to tym bardziej .
Glownie mieszam tramadol i Oxy z mefem. Konfiguracje;
1. I.V. Oxy+mef = to tak od 10-30 mg.Oxow + okolo 125-225 mg mefa, jeden gora dwa strzaly. Tylko na specjalne okazje. Odlot tak zajebisty, ze wole miec go 'od swieta', bo nic by nie klepalo.
2. Doustnie mef + i.v. Oxy = najpierw bomba z mefa okolo 300 mg., i po okolo 20-30 minutach Oxy i.v., maksymalnie 50 mg.
3. donosowo Oxy + mef.
4. tramadol + mef = dawki tramadolu maks.300 mg., najpierw mef w bombce lub i.v., dawki w zaleznosci od potrzeby. ;-)
  • 347 / 43 / 0
Na pewno ktoś testował taki mix, więc chce zapytać o wrażenia. Jak wygląda mixowanie dopaminowego sortu 3cmc z oxy? Na dniach wpadnie mi trochę oksanów do łapy, jako, że jest to u mnie rarytas który mam bardzo rzadko to chciałbym sobie spróbować takiego speedballa %-D Kiedyś mixowałem kodę z metkatem i było fajnie ale niestety kot znosił większość efektów kody, ot bardzo silny stymulant i słabiutki opioid, wygrywała stymulacja a ja lubie posiedzieć i poczilować. 3CMC jednak kosi mniej od kota (i mniej stymuluje w moim przypadku), a oxy mocniej od kody więc może być ciekawie haha. Oxy planuje na pewno oralem (bo tak mnie robi najmocniej) z 40mg na wyzerowanej przez krótki detox tolerce żeby zrobiło mocno, a 3cmc sniffem pewnie standardowo u mnie z 150mg na pierwszą porcje, ale mogę też łyknąć jeśli tak jest lepiej, a w razie czego nie mam też oporu przed igiełkami. Ktoś coś? Git mix i proporcje? Czy może zmniejszyć ilość ketona?
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 5227 / 938 / 0
Na forum masz wyszukiwarkę, na przyszłość warto jej użyć jeśli szukasz odpowiedzi na jakieś pytanie.

Wystarczy wpisać oksykodon+3cmc i uzyskasz odpowiedź na swoje pytanie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 28 / 3 / 3
31 maja 2026slodkapszczolka pisze:
Na pewno ktoś testował taki mix, więc chce zapytać o wrażenia. Jak wygląda mixowanie dopaminowego sortu 3cmc z oxy? Na dniach wpadnie mi trochę oksanów do łapy, jako, że jest to u mnie rarytas który mam bardzo rzadko to chciałbym sobie spróbować takiego speedballa %-D Kiedyś mixowałem kodę z metkatem i było fajnie ale niestety kot znosił większość efektów kody, ot bardzo silny stymulant i słabiutki opioid, wygrywała stymulacja a ja lubie posiedzieć i poczilować. 3CMC jednak kosi mniej od kota (i mniej stymuluje w moim przypadku), a oxy mocniej od kody więc może być ciekawie haha. Oxy planuje na pewno oralem (bo tak mnie robi najmocniej) z 40mg na wyzerowanej przez krótki detox tolerce żeby zrobiło mocno, a 3cmc sniffem pewnie standardowo u mnie z 150mg na pierwszą porcje, ale mogę też łyknąć jeśli tak jest lepiej, a w razie czego nie mam też oporu przed igiełkami. Ktoś coś? Git mix i proporcje? Czy może zmniejszyć ilość ketona?
Chetnie podziele sie wiedza.
Mix git. Wygląda tak, ze czujesz swietna faze, a dokladnie - przede wszystkim nie bedzie zmulenia/sennosci od Oxow. Tutaj raczej Oxy moga zbijac 3cmc, dlatego mniej. Tym bardziej jesli Oxy wezmiesz doustnie.
Ja moze troche zmniejszyl dawkę Oxow, 20-30 powinno dac bardzo dobry efekt. Nie bedziesz naspidowany/wystrzelony. Zaistnieje przyjemna, ale nie natarczywa motywacja. Oxy zamaskuja zjazd od 3cmc, wiec tez nie szalej. To nie mix na 24h brania. Bedziesz odczuwać blogosc charakterystyczna tylko dla tego mixu,.

W przypadku podania i.v. za pierwszym razem zalecam ostroznosc, polegająca na zmniejszeniu dawki jednego i drugiego. Np. 10mg.Oxow + 125 mg 3CMC. Rozrabiasz zgodnie ze sztuka jedno i drugie , a następnie wlewasz do pompki i walisz.

Jakies pytania ?
  • 5227 / 938 / 0
@ThePrinceOfTerror94 warto dodać żeby się liczył z tym że speedballe to jedne z bardziej ryzykownych mixow i żeby miał to na uwadze że może nawet umrzeć.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.