- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Opio swietnie wchodzi na zjazd. Jak czlowiek przesadzi z mefem to tym bardziej .
Glownie mieszam tramadol i Oxy z mefem. Konfiguracje;
1. I.V. Oxy+mef = to tak od 10-30 mg.Oxow + okolo 125-225 mg mefa, jeden gora dwa strzaly. Tylko na specjalne okazje. Odlot tak zajebisty, ze wole miec go 'od swieta', bo nic by nie klepalo.
2. Doustnie mef + i.v. Oxy = najpierw bomba z mefa okolo 300 mg., i po okolo 20-30 minutach Oxy i.v., maksymalnie 50 mg.
3. donosowo Oxy + mef.
4. tramadol + mef = dawki tramadolu maks.300 mg., najpierw mef w bombce lub i.v., dawki w zaleznosci od potrzeby. ;-)
Wystarczy wpisać oksykodon+3cmc i uzyskasz odpowiedź na swoje pytanie.
31 maja 2026slodkapszczolka pisze: Na pewno ktoś testował taki mix, więc chce zapytać o wrażenia. Jak wygląda mixowanie dopaminowego sortu 3cmc z oxy? Na dniach wpadnie mi trochę oksanów do łapy, jako, że jest to u mnie rarytas który mam bardzo rzadko to chciałbym sobie spróbować takiego speedballaKiedyś mixowałem kodę z metkatem i było fajnie ale niestety kot znosił większość efektów kody, ot bardzo silny stymulant i słabiutki opioid, wygrywała stymulacja a ja lubie posiedzieć i poczilować. 3CMC jednak kosi mniej od kota (i mniej stymuluje w moim przypadku), a oxy mocniej od kody więc może być ciekawie haha. Oxy planuje na pewno oralem (bo tak mnie robi najmocniej) z 40mg na wyzerowanej przez krótki detox tolerce żeby zrobiło mocno, a 3cmc sniffem pewnie standardowo u mnie z 150mg na pierwszą porcje, ale mogę też łyknąć jeśli tak jest lepiej, a w razie czego nie mam też oporu przed igiełkami. Ktoś coś? Git mix i proporcje? Czy może zmniejszyć ilość ketona?
Mix git. Wygląda tak, ze czujesz swietna faze, a dokladnie - przede wszystkim nie bedzie zmulenia/sennosci od Oxow. Tutaj raczej Oxy moga zbijac 3cmc, dlatego mniej. Tym bardziej jesli Oxy wezmiesz doustnie.
Ja moze troche zmniejszyl dawkę Oxow, 20-30 powinno dac bardzo dobry efekt. Nie bedziesz naspidowany/wystrzelony. Zaistnieje przyjemna, ale nie natarczywa motywacja. Oxy zamaskuja zjazd od 3cmc, wiec tez nie szalej. To nie mix na 24h brania. Bedziesz odczuwać blogosc charakterystyczna tylko dla tego mixu,.
W przypadku podania i.v. za pierwszym razem zalecam ostroznosc, polegająca na zmniejszeniu dawki jednego i drugiego. Np. 10mg.Oxow + 125 mg 3CMC. Rozrabiasz zgodnie ze sztuka jedno i drugie , a następnie wlewasz do pompki i walisz.
Jakies pytania ?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.