Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 348 / 43 / 0
czy po 5-6 minutach od sniffa można już wysmarkać nos? strasznie to "caustic"
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 1956 / 454 / 4
oczywiście, że można... można nawet wysmarkać zaraz po zapodaniu towaru w kinol
i to nie sarkazm

wiesz co do nosa leci, ten śluzowaty glut to obrona Twojego organizmu przez obcym ciałem w nosie
w zależności jaki masz staż ten śluzotok pojawi Ci się po minucie albo po 25 minutach

Zasada jest prosta, im to później wysmarkasz tym się więcej wchłonie
( zawsze możesz top połknąć ) i nie to nie żart
Wszystko zależy od Twoich preferencji, a tak nie zmarnujesz towaru smarkając go do husteczki. proste.
DXM
  • 5227 / 938 / 0
@DuchPL to trochę przesada zaraz po zadopadniu. 10min czasu żeby się wchłonęło jak najwięcej materiału, nie znam też nikogo kto by spływów nie połykał tylko wypłuwał na przykład albo smarkał zaraz po sniffie, nie ma szans w takim wypadku żeby się cała dawka wchłonęła, zwykle marnowanie towaru %-D
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 1956 / 454 / 4
@serotoninowy hehe przecież moja wypowiedź jest tak oczywista że ubrałem ją w "lekki żart"

no wiadomo że im dłużej to potrzymasz to tym "lepiej" dla ew. bomby której oczekujesz
a zamiast smarkać to to połknąć to najlepsze co można zrobić skoro się już zażywa tego typu substancje, i które oral potrafią ładnie kopnąć.
DXM
  • 898 / 494 / 0
To uczucie spływania towaru i charakterystycznego 'mrożenia gardła' podczas gdy wjeżdża bombka to coś niesamowicie przyjemnego.
Niektórzy lubią smak wódy, ja lubię smak spływa. Nie wyobrażam sobie go wypluwać albo zapijać napojem na siłę %-D
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 5227 / 938 / 0
@DuchPL napisałeś że to nie sarkazm więc pomyślałem że to na poważnie... Gdybyś tego nie napisał pewnie bym pomyślał że to sarkazm.

@tosieniedzieje mrożenie? xD jakie mrożenie, mrozily to jakieś ketony z lidokaina. Tutaj jest wyżeranie gardła i pieczenie bardziej oraz nie raz łezka w oku, im bardziej miałem przezroczyste i duże kryształy 3cmc tym bardziej wyżerały i lepiej klepały, jak konkretnie wyżera to dobre cmc %-D
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 1956 / 454 / 4
@serotoninowy
bo TU na głupie pytanie była - głupia odpowiedź
- mnie przynajmniej pewne kwestie wydają się oczywiste
jak np. wysmarkanie nosa lub trzymanie tam towaru w celu wchłonięcia się jak największej ilości substancji przez śluzówkę, jeśli nie lubimy tego połykać
DXM
  • 24 / 1 / 0
Mój chemik powiedział mi ostatnio, że goście z hurtowni spierdolili syntezę mefedronu, więc pomieszali 50:50 z cmckami i pościli a chłopiska zadowolone to huj? I tak na tym zarobią i tak.
  • 348 / 43 / 0
@DuchPL
Słuchaj stary, nie jestem fanem ketonów, biorę je bardzo sporadycznie, i poza metkatem to waliłem ketony (a konkretnie cmc) mniej niż 10 razy. Nie wydaję mi się żeby moje pytanie było głupie. Po 5 minutach niby czuje że mam peak ale jednak wyciągam z nosa białe coś, co sugeruje mi, że jednak jeszcze nie wszystko się wchłonęło. Po prostu nie jest to moja grupa substancji, nie znam się jakoś bardzo na niej więc pytam.

Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi.
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 2228 / 281 / 0
31 maja 2026myszkaszara8 pisze:
Mój chemik powiedział mi ostatnio, że goście z hurtowni spierdolili syntezę mefedronu, więc pomieszali 50:50 z cmckami i pościli a chłopiska zadowolone to huj? I tak na tym zarobią i tak.
o czymś takim nigdy nie słyszałem
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Wiem, że jest 3cmc w mixie z 2cb w krysztale jeden z wendorow się tym chwali swoim ogłoszeniu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.