Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 321 / 33 / 0
@troopaoftomorrow
Mixy benzo z opio są bardzo niebiezpieczne, znam przypadek że pewna para jadła xany i dali sobie morfinę ekstra, chłopak dał niewiele więcej ml dosłownie troszku i rano sztywny. Najwięcej co słyszę śmierci ludzi którzy brali to mixy benzo i opio, zwłaszcza IV.

temat nie służy do pogaduszek. następne takie posty nie dotyczące tematu wylądują w koszu. /lady
  • 5985 / 1237 / 43
W3ird nie żyje.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3027 / 647 / 0
@london5 Chyba od 11 lat... Wzięło Cię na wspominanie czy o co chodzi?
"Kocham Was Bardzo" — Marek Kotański
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
  • 3651 / 999 / 2
Raz na kilka miesięcy wchodzę sprawdzając, czy są jakieś straty w starej gwardii, ale misspill :( , zobaczymy za pół roku czy ktoś się wykruszy; sam nigdy nie wjebalem sie w opio, wiec żyję i będę żył
sky is the limit
  • 29 / 12 / 0
Rest in Peace misspill
Ostatnio zmieniony 24 maja 2026 przez Reanimated, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 232 / 54 / 0
02 kwietnia 2026CloneserSztuki pisze:
@troopaoftomorrow
Mixy benzo z opio są bardzo niebiezpieczne, znam przypadek że pewna para jadła xany i dali sobie morfinę ekstra, chłopak dał niewiele więcej ml dosłownie troszku i rano sztywny. Najwięcej co słyszę śmierci ludzi którzy brali to mixy benzo i opio, zwłaszcza IV.

temat nie służy do pogaduszek. następne takie posty nie dotyczące tematu wylądują w koszu. /lady
Chyba nawet wiem o kim mowa.
Jeśli to o użytkownikach tego forum, to z całą pewnością oboje byli mi bliscy.
Niestety tak to właśnie bywa.
Rok temu umarł mój przyjaciel, miał tu konto ale nie używał go do pisania.
Wodobrzusze i śpiączka, z której już się nie wybudził.
A jeszcze 2 noce wcześniej błagałam go żeby pojechał do szpitala. W życiu nie czułam od nikogo tak mocno aury śmierci. Dosłownie mnie dusiła i wszystko dookoła niego wyglądało na szare. Cholernie dziwne wrażenie.
Golden brown finer temptress
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brow
n
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.