Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
z fartem
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
"Rutyna to rzecz zgubna "
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Po alfie to nawet sobie nie wyobrażam
To jak masochizm
Zależy też czy indica czy sativa
Ta 1 jeszcze ujdzie w celu zakończenia baletu ale jak się ma temat od sebixa to loteria
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
A co do alfy to nie wiem. Miksowałem tylko z helem i wtedy było miło. Ale już sama alfa mnie męczyła. To dopalanie co 5-10 minut było męczące. Z braku laku dobry kit, ale wolę poczekać i mieć dobre piko niż katować się alfą.
Do meth nie ma podjazdu
Używka dla masochistów IMO
Zjazd szybki i mocny
Tak jakby nie wiem z tydzień na helupie jechać
Bo ma aspekty jakby zjazdu nie po samym stymulancie tylko po jakimś środku który smyra wiele neuroprzekaźników
Dawno czegoś takiego nie czułem,
ale potrafię sobie uzmysłowić czemu ludzie w to wpadają jak śliwka w kompot
I zamiast stać się produktywnym to stajesz się otępiennym dzbanem
ale i tak dowalasz
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.