Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2962 / 638 / 0
Jak się lubi psychozy, wariujące ciśnienie i możliwość zgonu to pewnie, że można... Serio przeczytałeś 50 stron wątku o alfie i pytasz czy można łączyć z trawką narkotyczną, w dodatku 31% THC? %-D

Nie łącz.
"Kocham Was Bardzo" — Marek Kotański
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
  • 1727 / 521 / 2
od zioła nikt nie umarł przecież.. chyba.. xD diesel z resztą to mocna indica z tego co pamiętam więc przy tej odmianie raczej ciężko o psychozy, a jak już to od czegoś istnieje CBD.
z fartem
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 1958 / 454 / 4
od samego zioła może nikt nie umarł... ale tu mowa o 31% THC + bomba na alfie ...
ja tam życzę - powodzenia ];-]
DXM
  • 3688 / 609 / 1
Dla mnie stimy i THC to byłby gwóźdź do trumny
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 5932 / 1224 / 43
Nie takie rzeczy się brało.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1509 / 388 / 13
ojtam… ja tam poznałem niedawno parę alfiarzy, już nie pamiętam czy jaraliśmy zielsko ale po solidnej dawce opce nic im nie było a wręcz twierdzili, że wykurwista faza %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 5340 / 965 / 0
Dla mnie stymulanty i Zioło to instant psychoza z tajniakami w każdym aucie etc
Po alfie to nawet sobie nie wyobrażam
To jak masochizm
Zależy też czy indica czy sativa
Ta 1 jeszcze ujdzie w celu zakończenia baletu ale jak się ma temat od sebixa to loteria
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1973 / 207 / 0
@ledzeppelin2, a mi i kumplowi dobrze się paliło trawkę do metamfetaminy. Trochę podbijała rozmowę w kierunku bardziej... Powiedzmy lekko filozoficznych tematów, a poza tym nie była w stanie się jakoś przebić. Palenie jest dobre jak się nic nie może zjeść i kilka buchow potrafi przywrócić apetyt.

A co do alfy to nie wiem. Miksowałem tylko z helem i wtedy było miło. Ale już sama alfa mnie męczyła. To dopalanie co 5-10 minut było męczące. Z braku laku dobry kit, ale wolę poczekać i mieć dobre piko niż katować się alfą.
Take DXM and Be Happy
  • 5340 / 965 / 0
Ja o alfie nic dobrego nie powiem .
Do meth nie ma podjazdu
Używka dla masochistów IMO
Zjazd szybki i mocny
Tak jakby nie wiem z tydzień na helupie jechać
Bo ma aspekty jakby zjazdu nie po samym stymulancie tylko po jakimś środku który smyra wiele neuroprzekaźników
Dawno czegoś takiego nie czułem,
ale potrafię sobie uzmysłowić czemu ludzie w to wpadają jak śliwka w kompot
I zamiast stać się produktywnym to stajesz się otępiennym dzbanem
ale i tak dowalasz
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1973 / 207 / 0
Po meth nie miałem takiego parcia na dopalanie jak przy alfie. Dla mnie substancja z tych, do których już nie chciałbym nigdy wracać. A wapo to taniec na linie nad przepaścią. Bliska mi osoba przerzuciła się z heroiny właśnie na alfę. Z dwa lata psychoz i do piachu.
Take DXM and Be Happy
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.