20 maja 2026ledzeppelin2 pisze: Fenibut fajny . Ja jak zamawiam to.nie więcej niż gram faa bo potem już to nie ma sensu .
I zapominam na miesiące.
@ledzeppelin2
Nie bardzo rozumiem, wszyscy piszą o dawkach 1-2g a kolega wspomina o 150mg, jak to jest w końcu? Ten FAA ma inne dawkowanie czy po prostu kwestie osobnicze? Ktoś wcześniej pisał że 1g=25mg baklo
17 maja 2026Johny_Bit pisze: Jak ma się teraz jakość od Zion? Myślę nad 4F od Ziona ale nie wiem czy warto.
@slodkapszczolka tam chyba po prostu jednego zera zabraklo ;]
20 maja 2026slodkapszczolka pisze: @mothyl
@ledzeppelin2
Nie bardzo rozumiem, wszyscy piszą o dawkach 1-2g a kolega wspomina o 150mg, jak to jest w końcu? Ten FAA ma inne dawkowanie czy po prostu kwestie osobnicze? Ktoś wcześniej pisał że 1g=25mg baklo
Miałem na myśli dawki 1.5 grama i że nie kupuje więcej niż 10 gram
@mothyl
No baclo dobre na zejście. I łatwo to wydebic .
Ja zdobywałem na bol kręgosłupa. Że praca fizyczna i napięcie mięśni. Jakaś taka śpiewka niezbyt nawet dobrze wyaktorzona ale z tym środkiem bie ma większych problemów by go zdobyć.
Sam myślę czy fenibuta nie zamówić.
Wiosenna aura , prawie letnia
Jakoś tak mi się kojarzy z ciągami na gaba jebaczach
Głową wtedy za spódniczkami chodzi i czujesz się jak rocco Sifredi
Trochę moda się zmieniła i lasmi chodzą teraz w aseksualnych spodniach typu worek po ziemniakach
Ale może fenibut podreci i docenię ten rodzaj szykownego wystroju haha
Chociaż mój target to już bliżej 30 powinien być to wiadomo że stary chłop nigdy nie jest tak stary jak stara baba
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ale o jakim bezpieczeństwie tu mówić
Narkotyki mają to do siebie że mieszają w głowie i potem zwykle rzeczy nie cieszą i odliczasz czas do kolejnej okazji
Daje Ci to jedynie złudne poczucie kontroli
Zwłaszcza jak substancja Ci podeszła
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.