Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 29 / 7 / 0
20 maja 2026ledzeppelin2 pisze:
Fenibut fajny . Ja jak zamawiam to.nie więcej niż gram faa bo potem już to nie ma sensu .
I zapominam na miesiące.
hah no u mnie tak samo, wioslo po chuju fest na feniu ale jakos nie potrafie juz na nim ciagow zaliczac i sie kurzy na polce. @ledzeppelin2 tys jest moj guru i od lat czerpie od ciebie wiedze, dziekuje. schodziles moze z giebla za pomoCA fenia czy baklo? bo ja od kiedy skumalem jak z budynia sie robi kisiel to kurwa lece na gjeblu sie oddessac nie moge. mysle co by jutro do rodzinnego nie podejsc i moze wyprosic baklo na zejscie? myslisz ze mi da czy nie masz pojecia? bo pierwszy raz jestem w takiej sytuacji i nie wiem co poczac. balet w chuj, ja nawet napisac dobrze posta nie moge a co dopiero uzywac znakow diakrytycznych, interpunkcyjnych. itp. albo wykorzystac fluorobut tez do tego bo zostalo mi go troche nwm... co sadzisz moj mistrzu?
  • 342 / 43 / 0
@mothyl
@ledzeppelin2
Nie bardzo rozumiem, wszyscy piszą o dawkach 1-2g a kolega wspomina o 150mg, jak to jest w końcu? Ten FAA ma inne dawkowanie czy po prostu kwestie osobnicze? Ktoś wcześniej pisał że 1g=25mg baklo
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 29 / 7 / 0
17 maja 2026Johny_Bit pisze:
Jak ma się teraz jakość od Zion? Myślę nad 4F od Ziona ale nie wiem czy warto.
haha byku dopiero tera zobaczylem te wiadomosc, 4f to nie fenibut i w sumie w dzialaniu tez jest TOTALNIE inny. wez normalnego fenia, 4f prawdopodobnie ci nie siadzie.

@slodkapszczolka tam chyba po prostu jednego zera zabraklo ;]
  • 112 / 12 / 0
20 maja 2026slodkapszczolka pisze:
@mothyl
@ledzeppelin2
Nie bardzo rozumiem, wszyscy piszą o dawkach 1-2g a kolega wspomina o 150mg, jak to jest w końcu? Ten FAA ma inne dawkowanie czy po prostu kwestie osobnicze? Ktoś wcześniej pisał że 1g=25mg baklo
Bez tolerancji fenibutu faa weź tak 1500mg. Można rozpuszczać pod językiem. Fenibut FAA jest jakieś 20% mocniejszy od zwyklego tańszego fenibutu faa i w moim odczuciu bardziej euforyczny. (Czarny sloik z różową naklejką firma zaczynajaca sie na litery pow……. polecam ten sort FAA jest genialny)
  • 5334 / 964 / 0
Pojebało mi się oczywiście.
Miałem na myśli dawki 1.5 grama i że nie kupuje więcej niż 10 gram

@mothyl

No baclo dobre na zejście. I łatwo to wydebic .
Ja zdobywałem na bol kręgosłupa. Że praca fizyczna i napięcie mięśni. Jakaś taka śpiewka niezbyt nawet dobrze wyaktorzona ale z tym środkiem bie ma większych problemów by go zdobyć.

Sam myślę czy fenibuta nie zamówić.
Wiosenna aura , prawie letnia
Jakoś tak mi się kojarzy z ciągami na gaba jebaczach
Głową wtedy za spódniczkami chodzi i czujesz się jak rocco Sifredi
Trochę moda się zmieniła i lasmi chodzą teraz w aseksualnych spodniach typu worek po ziemniakach
Ale może fenibut podreci i docenię ten rodzaj szykownego wystroju haha
Chociaż mój target to już bliżej 30 powinien być to wiadomo że stary chłop nigdy nie jest tak stary jak stara baba
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 36 / 1 / 0
Ja mam 2 preparaty z phenibut z firmy Świst oraz phenibut faa powerock
  • 36 / 1 / 0
Czy fenibut jest uzależniający czy mozna go srosowac codziennie?
  • 29 / 7 / 0
oczywiscie ze tak, w sumie bardzo mocno uzaleznia ale to tez wynika od jednostki. nie powinno sie go brac codziennie, tak samo jak niepowinno sie codziennie pic giebla itp a wiadomo jak to wychodzi w praktyce
  • 36 / 1 / 0
To ile razy w tygodniu mozna zazywac mam dawki po 350mg , max ile moge dziennie zażyć?
ODPOWIEDZ
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.