Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Jeżeli zwiększyłeś dawkę pregi na 150 mg, a masz kapsuły po 75 mg to proponuję ci przyjmować prege 2 x dziennie po 75 mg. Szanuj pregabaline i nie zwiększaj już dawkowania. Doksepina zapewne sprawia że lepiej sypiasz. W moim przypadku pregabalina powodowała lekkiego kopa kiedy brałem ją np. 2 godziny przed snem i wtedy miewałem problemy z zaśnięciem, więc jeżeli przyjmujesz prege 2 x dziennie to dawkę wieczorną proponuję przyjąć jak już będziesz gotowy do snu, zaraz przed położeniem się do łóżka.
Powiem tak, kiedyś próbowałem brać rano pragebakine i efekt był odwrotny od zamierzonego ponieważ zamiast mnie uspokajać to m ów strasznie pobudzała natomiast dawka wieczorna teraz 150, (kiedyś było 300 ale to za dużo) fajnievyspojaha niweluje napięcia i nerwów bóle nerwicowe i od kilku dni na prawdę lepiej śpię
Wiadomo że doxepin doksepina zrobił też swoją robotę ale doxepin doksepinę biorę rano, reszta leków bez zmian
Rano Amisulprid 50 od 5 dni doxepin 10 zamiast pramolanu opipramolu
Wieczór Pragiola pregabalina zwieszona do150 Mirtazepina 30, Bromocorn bromokryptynę 2,5
Wiadomo jeśli doxepin doksepina zaskoczy dobrze to w odstawkę pójdzie Amisulprid
nie używamy nazw handlowych na forum. /lady
Zdecydowałem sie na próbę (50mg). Dawkę podzieloną zaaplikowałem z sokiem godzinę po posiłku. W zasadzie pierwsze działanie odczułem szybciej jak się spodziewałem, już po 30 minutach zrobiło mi się lekko i przyjemnie a nawet odczułem wpływ na ciało i na odczuwanie ciepła. Wszystko pogłębiło się po kolejnych 2 godzinach, łącznie po 2,5 godzinie.
Trochę czułem niedosyt całokształtu, znaczy się chciałbym by zadziałało mocniej i głębiej. Trudno było się powstrzymać od dolewki. Na moją fobię społeczną zdecydowanie sie nada.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.